uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: A1-Topzorg BV

A1-Topzorg BV

Maastricht, Limburg

14706 keer bekeken

Algemene informatie
A1 Topzorg
Ontdek hoe persoonlijk thuiszorg kan zijn…

U kiest er niet voor om van thuiszorg afhankelijk te zijn. Toch gaat het soms niet anders. Dan is het prettig als u kunt kiezen voor zorg die bij uw persoonlijke situatie past. Bij A1 Topzorg kan dat. Wij houden het graag kleinschalig en persoonlijk. Zegt u het maar: wat zijn uw wensen? Vrijwel iedere vorm van zorg is mogelijk.

“Meedenken en de situatie aanvoelen, dát vind ik belangrijk als het om thuiszorg gaat.”
Wij denken graag met u mee, vérder dan alleen de inhoud. Plezier, inlevingsvermogen en respect voor elkaar vinden wij minstens zo belangrijk. Het gaat tenslotte om zorg bij u in huis. Daar moet u zich thuis blijven voelen, óók als wij u een handje helpen.

“Met die paar uurtjes huishoudelijke hulp red ik het wél”
Soms maken enkele uurtjes ondersteuning een wereld van verschil. Bijvoorbeeld als het schoonhouden van uw huis u zwaar valt. Of als u moeite heeft met strijken, wassen of de boodschappen doen.Onze medewerkers nemen u graag huishoudelijke taken uit handen of doen ze samen met u. Zo kunt u met een klein beetje hulp misschien nog lang zelfstandig blijven wonen.

“Ziek zijn doe ik het liefst in mijn vertrouwde omgeving”
Verpleging aan huis, na een operatie of bij ziekte, is vaker mogelijk dan u denkt. Indien nodig kan één van onze verpleegkundigen dagelijks langskomen om een wond te verzorgen, medicijnen toe te dienen of een andere medische handeling te verrichten. Zeker als u langdurig ziek bent, is verpleging aan huis -eventueel in combinatie met andere thuiszorgvormen- heel prettig. U bent in vakkundige handen, in uw eigen, vertrouwde omgeving.

“Ik voel me nu dubbel zo sterk als ik naar de dokter ga”
Regelmatig naar het ziekenhuis gaan is geen pretje. Zeker niet als u het gevoel heeft iedere keer weer met meer vragen dan antwoorden de dokter te verlaten. Vandaar onze service ‘begeleidend verplegen’: een verpleegkundige of verzorgende gaat met u mee naar de arts, helpt u met het stellen van uw vragen en geeft na afloop nog eens rustig uitleg.

“Woensdagmiddag is het feest, dan gaat Marleen met me zwemmen”
Wij zijn er voor iedereen, van jong tot oud. En we zijn heel flexibel. Uw wensen bepalen in belangrijke mate onze zorg. Als u dat wilt, neemt onze verpleegkundige uw zoontje met epilepsie bijvoorbeeld ook graag mee naar het zwembad. Omdat hij daar zo ontzettend van geniet…

“Tijdens die laatste dagen moet de zorg geen zorg worden”
Ook als u ervoor kiest om thuis te sterven, staan wij graag voor u klaar. Als het nodig is dag en nacht. Met persoonlijke zorg en de ruimte die u nodig heeft. Met zoveel mogelijk een vertrouwd gezicht aan uw bed. En…met hart en ziel. Want in deze moeilijke periode willen wij dat u zich over de zorg geen zorgen hoeft te maken.

“Als ik aangekleed ben, gaan we altijd een blokje om”
Heeft u moeite met allerlei dagelijkse bezigheden, zoals uzelf wassen, aankleden, naar het toilet gaan of koken? Onze verzorgenden helpen u graag. Net zoals ze ook graag de tijd nemen voor een praatje, een wandeling of licht huishoudelijke taken. Daardoor houdt u energie over voor de dingen die er écht toe doen, zoals uw relatie, kinderen of kleinkinderen en hobby’s.

“A1 Topzorg heeft mijn budget optimaal benut”
U kunt onze zorg zowel via de AWBZ-regeling Zorg In Natura (ZIN) als met een Persoongebonden Budget (PGB) betalen. Om voor deze regelingen in aanmerking te komen, heeft u een geldige indicatie nodig van het Centrum Indicatie Zorg (CIZ). Geef bij het aanvragen van ZIN of een PGB aan dat u een voorkeur heeft voor A1 Topzorg. Wij helpen u vervolgens graag met het invullen van uw zorgvraag. Zodat u, binnen de grenzen van uw indicatie, de best passende zorg krijgt. Wilt u méér? Dan kunt u onze dienstverlening uiteraard ook particulier inkopen.

A1 Topzorg is anders!

· Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar voor acute zorgvragen.
· Een jong en dynamisch team van betrokken medewerkers staat voor u klaar.
· Gegarandeerd een persoonlijke aanpak: wij kennen al onze klanten!
· Door onze compacte organisatie zijn we flexibel en kunnen we u snel helpen.
· We werken nauw samen met huisartsen en zorginstellingen in heel Limburg.
· U krijgt een persoonlijk zorgplan waarin we alle afspraken duidelijk vastleggen.

Meer weten? Bel ons of kijk op onze website. Wij helpen u graag!


A1 Topzorg
Gelrestraat 79
6101 EV Echt
Telefoon: 0475 – 387666
Fax: 0475 – 387660
E-mail: info@a1topzorg.nl
Website: www.a1topzorg.nl

Specialisatie
Huishoudelijke verzorging, Persoonlijke verzorging, Verpleging.

A1-Topzorg BV  Particulier
A1-Topzorg BV  Lid van: BTN

 
pagina terug

 

Contact:

A.Conradi /A1-Topzorg BV

043-3690697
www.a1topzorg.nl

postbus 1627
6201 BP
Maastricht

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland