uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Aan de slag met uw mogelijkheden

Aan de slag met uw mogelijkheden

Alkmaar, Noord-holland    (waar ligt Alkmaar?)

6279 keer bekeken

Algemene informatie
De belangrijkste drijfveer binnen mijn werk is het herkennen, erkennen en verder ontwikkelen van de MOGELIJKHEDEN in mensen. Uw hulpvraag staat in het begeleidingstraject centraal. Mijn aanpak kenmerkt zich uw hulpvraag ten eerste samen met u breed te onderzoeken, om zo de totale en werkelijke inhoud van uw hulpvraag helder te krijgen. Vervolgens ga ik samen met u over tot praktische begeleiding. Indien u voor mijn begeleiding kiest, kiest u voor een persoonlijke, betrokken en positieve benadering waarbij gezamenlijk ervaren, doen en ondervinden centraal staan.

Heeft u een indicatie voor de AWBZ-functie Begeleiding en/of PGB-WMO, of wilt u ondersteuning bij het aanvragen van een indicatie op gebied van AWBZ en/of de WMO, of wilt u begeleiding bij uw re-integratie, dan ga ik graag samen met u aan de slag om vanuit uw MOGELIJKHEDEN uw beperkingen zo optimaal mogelijk te minimaliseren.

Specialisatie
Begeleiding, Re´ntegratie.

Aan de slag met uw mogelijkheden  Particulier
Aan de slag met uw mogelijkheden  Lid van: De NAC

Opleiding & ervaring
HBO ergotherapie, afgerond in 1995, 2 jaar coaching opleiding aan Academie voor Counselling en Coaching en NLP pratitioner bij NLP (erkend) trainingcentrum Zumaya te Alkmaar. Daarnaast vele aanvullende cursussen en workshops.

Prijs en beschikbaarheids informatie
nader over heen te komen, is afhankelijk van de inhoud van de hulpvraag.

 
pagina terug

 

Contact:

INE de reus, coaching/begeleiding,ergoadvies

0612112501
www.dereuscenc.eu

Kennemerstraat 271, 1814GL Alkmaar
1814GL
Alkmaar

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland