uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Adhd-coaching en begeleiding

Adhd-coaching en begeleiding

Almere, Flevoland    (waar ligt Almere?)

4803 keer bekeken

Algemene informatie
Braineffect Almere biedt een specifieke vorm van coaching en begeleiding aan jongeren en volwassenen die last hebben van ADHD.

De medewerkers van Braineffect beschikken over een diepgaande praktische en theoretische kennis over de mogelijke oorzaken die kunnen leiden tot ADHD.

Naast bevordering van de conditie van uw hersenen en geheugentraining vormt concreet gedrag een belangrijk aanknopingspunt om de symptomen van ADHD te kunnen verminderen. Coaching en begeleiding richten zich vooral op het ontwikkelen van concreet gedrag.

Coaching of begeleiding?

Bij coaching ligt de nadruk op het handelen van uzelf. Als coach helpen wij u vooral bij het onderzoeken en ordenen van uw gedachten en uw gevoelens met betrekking tot voor u relevante thema’s . Vervolgens helpen wij u bij het verkennen van de verschillende gedragsmogelijkheden waartoe deze zouden kunnen leiden. De uiteindelijke keuze daarvan is en blijft aan uzelf.

We spreken van begeleiding wanneer er daarnaast ook behoefte bestaat aan meer concrete ondersteunende activiteiten waarvoor uzelf de benodigde kennis en / of vaardigheden nog niet of in onvoldoende mate bezit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het invullen van formulieren, solliciteren of het voorbereiden van een gesprek met de school van uw kind.
Ook belangenbehartiging kan hier onder vallen. Wanneer het nodig is staan we u terzijde en gaan wij met u mee om uw belangen te behartigen bij de overheid, de school van uw kind, uw werkgever of hulpverlenende instanties.

Specialisatie
Rentegratie, Begeleiding.

Adhd-coaching en begeleiding  Zelfstandig bureau

 
pagina terug

 

Contact:

Braineffect

06-22472601
www.braineffect.nl

Makassarweg 111
1335 HW
Almere

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland