uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Alles kids kindercoaching amsterdam oost

Alles kids kindercoaching amsterdam oost

Amsterdam, Noord-holland    (waar ligt Amsterdam?)

4911 keer bekeken

Algemene informatie
ALLES KIDS?! kindercoaching is gevestigd in Amsterdam Oost Watergraafsmeer. Als kindercoach help ik kinderen hun eigen kwaliteiten en mogelijkheden te (her)ontdekken én te gebruiken in situaties* die voor hem/haar moeilijk zijn. Daardoor krijgen kinderen en ouders inzicht in wat er aan de hand is, maar vooral óók wat er nodig is om verder te kunnen.

* Moeilijke situaties zoals: faalangst, pesten of gepest worden, boosheid, piekeren, verdriet, verlegenheid, slaapproblemen, rouwverwerking bij overelijden en scheiding etc

Oplossingen worden in het kind en door het kind zelf gezocht. Als kindercoach help ik bij het proces van zoeken en vinden. Door deze werkwijze ziet het kind de eigen mogelijkheden, kwaliteiten en krachten die het in zich heeft. Het heeft de doelen zelf bereikt en daardoor groeit het zelfvertrouwen.

Kinderen en Scheiding
Een echtscheiding is voor zowel ouders als kinderen een moeilijke periode. Ouders hebben veel vragen: \\\"Hoe vertel ik het de kinderen en wanneer? \\\" Op welke manier kan ik mijn kind ondersteunen in deze moeilijke periode? \\\" Een echtscheiding is iets dat kinderen vaak \\\'overkomt\\\'. Bij veel kinderen gaat dit gepaard met gevoelens van boosheid en verdriet. Kinderen voelen naast hun eigen verwarring en onzekerheid een zorg om hun ouders. Het is fijn als kinderen over deze gevoelens kunnen praten.

Een KIES-groep kan daarbij hulp bieden.
De spel- en praatgroep KIES biedt Kinderen In Echtscheiding Situatie de
mogelijkheid om zich in een veilige omgeving uit te spreken over wat hen bezig houdt. Vaak hebben zij talloze vragen, zorgen en wensen. Bij KIES hoeven zij geen rekening te houden met loyaliteit aan hun ouders en kunnen zij delen wat voor hen belangrijk is.

KIES wordt ook individueel binnen mijn praktijk aangeboden.

Ik werk daarnaast samen met verschillende mediators en scheidingsadvocaten. Kinderen kunnen in een aantal gesprekken meedenken over de invulling van het ouderschapsplan.

Specialisatie
Behandeling, Begeleiding.

Alles kids kindercoaching amsterdam oost  Zelfstandig bureau (Kvk nummer: 52348288)
Alles kids kindercoaching amsterdam oost  Zorgverlener van de week, in week 22 (2012)

Opleiding & ervaring
BGL - kindercoaching
BGL Kinder- en jeugdtherapeut i.o (afronding medio 2013)
Docent HVO

voor overige informatie zie website

Prijs en beschikbaarheids informatie
Aangesloten bij ABVC (beroepsverenging) waardoor sommige verzekeraars kindercoaching vergoeden.
Geen wachtlijst
Oplossingsgericht
Voor kinderen en pubers
Oudercoaching

 
pagina terug

 

Contact:

ALLES KIDS?! kindercoaching Amsterdam

06 34 07 09 93
www.alleskidskindercoach.nl


1098 NJ
Amsterdam

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland