uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Ambulante begeleiding op maat!

Ambulante begeleiding op maat!

Almelo, Overijssel    (waar ligt Almelo?)

3981 keer bekeken

Algemene informatie
Als zzp'er in de zorg begeleid ik mensen met een beperking en hun netwerk op alle levensgebieden en in alle levensfases in de regio Twente en omgeving. Ik help mensen de eigen kracht te versterken en de mogelijkheden te benutten die ze bezitten. Dit vergroot de zelfredzaamheid en het plezier in het leven. 

Ik bied ambulante begeleiding (begeleiding in de thuissituatie) aan mensen met een beperking, hun ouders en verwanten/netwerk. De diensten die ik lever zijn gericht op de ontwikkeling van sociale, emotionele en praktische vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig te kunnen functioneren in de maatschappij.

Ik werk volgens een aantal kernwaarden. Ik benader de begeleiding vanuit een respectvolle houding die uitgaat van de mogelijkheden van de mens. De begeleiding kenmerkt zich door een daadkrachtige en doelgerichte houding. Tijdens de begeleiding breng ik overzicht en structuur aan.

Ik stel me ten doel dat mensen ondanks hun beperking zichzelf toch maximaal kunnen ontplooien en de regie over hun eigen leven kunnen voeren. Dit doe ik door mensen op weg te helpen of te begeleiden om zo de huidige situatie in stand te houden en de zelfredzaamheid te vergroten.

De begeleiding kan bekostigd worden uit: zorg in natura (ZIN), persoonsgebonden budget (PGB) en particulier (zonder indicatie, uit eigen middelen). Neem voor meer informatie hiervoor gerust contact met mij op via telefoonnummer 06-41187372 of stuur een e-mail naar info@remiebegeleidingencoaching.nl!

Specialisatie
Begeleiding.

Ambulante begeleiding op maat!  Zelfstandig bureau
Ambulante begeleiding op maat!  Zorgverlener van de week, in week 01 (2016)

 
pagina terug

 

Contact:

Remie Begeleiding & Coaching

06-41187372
www.remiebegeleidingencoaching.nl

Plateau 5
7609 ZC
Almelo

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland