uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Begeleider of ondersteuner nodig

Begeleider of ondersteuner nodig

Nuis, Groningen    (waar ligt Nuis?)

127 keer bekeken

Algemene informatie
Ieder mens is uniek en zo ook de hulpvraag. De KLIK is waar het om draait en daarom vindt Klik begeleiding het belangrijk aan te sluiten bij uw persoonlijke hulpvraag en wensen. Er wordt in overleg met u en eventueel uw netwerk, een begeleidingsplan opgesteld waarin niet alleen uw behoeften maar vooral ook uw mogelijkheden centraal staan. Door in het begeleidingstraject de persoonlijke kwaliteiten te stimuleren en ontwikkelen kan de sociale zelfredzaamheid vergroot en/of onderhouden worden waardoor u (zo lang mogelijk) zelfstandig kan leven en wonen.

Heeft een hulpvraag welke valt onder de jeugdwet, wet maatschappelijke ondersteuning of wet langdurigheidszorg. Heeft u een PGB of indicatie op basis van de jeugdwet, WMO of WLZ of kunt deze aanvragen?
Klik begeleiding kan u in de meeste gevallen een passend begeleidingstraject bieden. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Specialisatie
Begeleiding.

 
pagina terug

 

Contact:

klik begeleiding


www.klikbegeleiding.nl


9363 EH
Nuis

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland