uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Begeleiding, verzorging en logeeropvang op maat!

Begeleiding, verzorging en logeeropvang op maat!

,    (waar ligt ?)

767 keer bekeken

Algemene informatie
Hallo,

Mijn naam is Charissa en ik ben 25 jaar oud. Als hulpvrager is het erg belangrijk dat je weet met wie je te maken hebt. Wie is degene die langskomt? Kan ik het goed met diegene vinden? Kan diegene mij de goede hulp bieden, op een manier dat ik het prettig vind? Het zijn allemaal logische vragen en ik hoop u dan ook zo goed mogelijk te informeren.

In juni 2012 ben ik afgestudeerd aan het ROC Mondriaan te Delft. De opleiding die ik gevolgd heb is MBO Maatschappelijke Zorg Niveau 4 richting Gehandicaptenzorg. Ik heb deze opleiding in drie jaar afgerond en ben toen als flex-medewerker gaan werken, voornamelijk in de activiteitenbegeleiding maar ook in de woonbegeleiding, om zo op zoveel mogelijk plekken te kunnen kijken en vooral nog te leren. Want na je opleiding heb je eigenlijk nog maar heel weinig gezien. 

Wat mij het meest opvalt als ik op bijvoorbeeld een woonlocatie werk is, dat er maar heel weinig persoonlijke aandacht is. Wat ik juist heel belangrijk vindt omdat dat zorgt dat er zowel voor de hulpvrager als de hulpverlener een prettige werksituatie is.

Dit is dan ook één van de belangrijkste redenen waarom ik sinds 2012 als persoonlijk ondersteuner voor Levin en als PGB'er bij individuele zorgvragers ben gaan werken. Je kunt aan je werk dan echt je persoonlijke touch geven. En het mooiste is dan natuurlijk als je weg gaat en de klant met een glimlach op zijn gezicht, tevreden van de rest van zijn/haar dag kan beginnen.

Sinds januari 2017 ben ik officieel ZZP'er geworden (Starlight Care). Daarnaast biedt ik logeeropvang aan, zowel op doordeweekse dagen als in het weekend. Voor de mogelijkheden hierover kunt u uiteraard contact met mij opnemen.

Op het moment heb ik nog voldoende plek voor nieuwe zorgvragers dus ben je naar aanleiding van mijn advertentie nieuwsgierig geworden. Stuur mij dan een berichtje en ik reageer sowieso terug!

Natuurlijk kan je me ook altijd mailen als je mijn CV of referenties wilt zien.

Ik hoop iets van u te horen!

Specialisatie
Persoonlijke verzorging, Begeleiding, Verblijf.

 
pagina terug

 

Contact:

Starlight Care


www.starlightcare.nl


3146 CR

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland