uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Begeleiding aan huis

Begeleiding aan huis

Veenendaal, Utrecht    (waar ligt Veenendaal?)

119 keer bekeken

Algemene informatie
Hallo,

Ik ben Carola en werkzaam als begeleider van mensen met een verstandelijke beperking. Op dit moment werk ik parttime als zzp-er en vanaf september ga ik fulltime aan de slag als zzp-er.

Ik werk sinds 6 jaar in een instelling en in die 6 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden en verzorgen van mensen met een verstandelijke beperking op verschillende niveaus.
De groep cliënten waar ik nu mee werk is heel divers, van ernstig meervoudig beperkt met epilepsie tot autisme en downsyndroom, de ontwikkelingsleeftijd is van ongeveer 6 maanden tot 7 jaar.
Ook werk ik nog als oproepkracht op een groep met midden tot hoog niveau waarbij de nadruk ligt op het begeleiden van de cliënten.

De reden waarom ik verder ga voor mezelf is omdat ik behalve de verzorging (wassen, aankleden, medicatie verstrekken en dergelijke) er eigenlijk geen tijd is om activiteiten te ondernemen met de cliënten, het beperkt zich tot een kort verhaaltje voorlezen o.i.d. Zelfs een klein wandelingetje zit er niet in helaas. Dit komt hoofdzakelijk omdat de cliënten waar ik mee werk óf rolstoelgebonden zijn óf met een rollator lopen. Aangezien we met zijn tweeën werken op een groep van 9 cliënten is dit helaas niet haalbaar, ook door de tijdsdruk.

Ik ben voor alle diensten inzetbaar, dus ook voor nachtdiensten. Ook ben ik flexibel, ik heb geen kleine kinderen, dus ik kan de deur uitstappen wanneer ik wil.

Behalve de cliënt goed verzorgen en begeleiden heb ik zeker oog voor de ouders, als moeder (van een 30 jarige zoon) kan ik me goed verplaatsen in de moeilijkheden die op je pad komen als je een kind hebt die extra zorg nodig heeft.

O ja, ook erg belangrijk: ik hou van een geintje op zijn tijd, het leven is al serieus genoeg..

Met vriendelijke groet,
Carola Hubers

Specialisatie
Persoonlijke verzorging, Begeleiding.

Begeleiding aan huis  Particulier

Opleiding & ervaring
Ik werk sinds 2012 bij Philadelphia.
In 2015 heb ik mijn diploma mz niveau 4 behaald.
Sinds 2015 werk ik als coördinerend begeleider bij Philadelphia.

Prijs en beschikbaarheids informatie
In overleg.

 
pagina terug

 

Contact:

Carola Hubers

06-22984327
suszorg.nl

Prins Bernhardlaan, 192
3905JE
Veenendaal

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland