uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Begeleiding aan kinderen vanuit pgb

Begeleiding aan kinderen vanuit pgb

Valkenburg, Zuid-holland    (waar ligt Valkenburg?)

3039 keer bekeken

Algemene informatie
Ik ben Rosanne, 23 jaar en woonachtig in Valkenburg zh. Ik bied begeleiding aan voor kinderen van 4-16 jaar vanuit PGB aan kinderen die dit nodig hebben. Ook weekendopvang/logeeropvang 1x per 4 weken is mogelijk in overleg. Verder bied ik huiswerkbegeleiding aan en verder wil ik graag aan allerlei andere persoonlijke doelen werken in overleg met ouders en kind die worden aangedragen. Tijden en tarieven in overleg, flexibel beschikbaar maar wel minimum van 3 uren uur aaneengesloten. Ik kan ook bij u thuis komen, reiskosten in overleg. Ik heb een MBO 4 diploma onderwijsassistent en bied op dit moment ook logeeropvang en huiswerkbegeleiding aan meisje van 13 met autistische/spraaktaalstoornis achtergrond. Mail mij gerust als u vragen heeft.

Specialisatie
Begeleiding.

Begeleiding aan kinderen vanuit pgb  Particulier

Opleiding & ervaring
Diploma onderwijsassistent niveau 4. Al 4 jaar ervaring in begeleiden van kinderen met ADHD, ADD ,Autisme, Spraaktaalstoornis en Laag IQ.

Prijs en beschikbaarheids informatie
Uurtarief en opvang in overleg.

 
pagina terug

 

Contact:

Rosanne2235
Valkenburg

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland