uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Begeleiding en creatieve coaching

Begeleiding en creatieve coaching

Culemborg, Gelderland    (waar ligt Culemborg?)

3199 keer bekeken

Algemene informatie
Dagbesteding, thuiszorg, woonbegeleiding, coaching en training. Creatief atelier. Ik ben beeldhouwer en begeleider.
Ik heb een brede werkervaring met allerlei soorten mensen, van jong tot oud, met hun beperkingen, eigenaardigheden en kwaliteiten. Graag spreek ik mensen aan op hun mogelijkheden.
Ik heb gewerkt als woonbegeleider, medewerker vorming en training, werk begeleider en creatief begeleider. In mijn atelier in Langbroek, Utrecht, heb ik mogelijkheden om creatieve activiteiten te doen, maar ik kom ook bij mensen thuis om te helpen bij allerlei zorg en begeleidingsvragen.

Negen jaar geleden heb ik van mijn passie beeldhouwen mijn werk gemaakt. Ik geef cursussen en workshops. Hout is mijn favoriete materiaal. Het is heerlijk om in de natuur te zijn. Werken met mijn handen vind ik erg prettig en geeft mij rust en voldoening. En ik heb een heerlijke werkplaats, landelijk gelegen. Daarnaast blijft het werken met mensen mij boeien. Het is heel prettig om beide te kunnen combineren of naast elkaar te doen.

Steekwoorden: respect, ontspanning, plezier, veiligheid, creativiteit, stimulans, groei van mogelijkheden, begeleiding op afstand en zorg waar nodig.

Verder geef ik trainingen in zelfredzaamheid en sociale vaardigheden.
Ik bied ondersteuning bij zelfstandig wonen.

Ik ben rustig, integer, respectvol, niet oordelend., flexibel. Maar wel duidelijk, structuur kunnen bieden en een veilig klimaat scheppen.

Specialisatie
Persoonlijke verzorging, Begeleiding.

Begeleiding en creatieve coaching  Particulier
Begeleiding en creatieve coaching  Zorgverlener van de week, in week 18 (2016)

Opleiding & ervaring
MBO 4+ gehandicaptenzorg

 
pagina terug

 

Contact:

Anja Hakvoort

+31631364600


4101 NV
Culemborg

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland