uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Begeleiding en logeeropvang

Begeleiding en logeeropvang

Nijverdal, Overijssel    (waar ligt Nijverdal?)

845 keer bekeken

Algemene informatie
Mijn naam is Jeroen. Met mijn werk op de groep als persoonlijk begeleider op verschillende activiteitencentra en op een woongroep en het geven van individuele begeleiding van mensen met een verstandelijke/meervoudige beperking heb ik een ruime ervaring opgebouwd. Een aantal van mijn kwaliteiten zijn geduld, rust, humor, observatievermogen, creativiteit. Wat ik erg belangrijk vind is om de mens als mens te blijven zien, te kijken naar de individuele behoeften en hiermee rekening te houden binnen een duidelijke dagelijkse structuur.
Ik bied vanaf 1 december 2017 ondersteunende en activerende begeleiding d.m.v. binnen- en buiten activiteiten bijvoorbeeld fietsen, zwemmen, wandelen, bezoek aan kinder- /zorgboerderij, koken/bakken, spelletjes, boetseren, schilderen. Maar ook verzorgende taken ga ik zeker niet uit de weg. Ik ben in bezit van eigen vervoer.

Deze begeleiding kan ik zowel aan huis aanbieden als op ons eigen terrein in Nijverdal waar mijn vrouw en ik de beschikking hebben over een atelier, verschillende dieren om te verzorgen zoals konijnen, kippen, geitje en een hond. Ook hebben wij een moestuin en kas waarin gewerkt kan worden. Ons terrein ligt op een paar minuten loopafstand van het natuurgebied de Sallandse Heuvelrug waar ook verschillende activiteiten kunnen worden ondernomen.
Momenteel zijn wij ook bezig met het realiseren van een individuele logeeropvang waarbij wij zoveel mogelijk aan de individuele behoeftes kunnen voldoen.

Specialisatie
Begeleiding, Verblijf.

Begeleiding en logeeropvang  Particulier

 
pagina terug

 

Contact:

JZZorg

06-57567864


7441CA
Nijverdal

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland