uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Begeleiding en behandeling op maat

Begeleiding en behandeling op maat

Veendam, Groningen    (waar ligt Veendam?)

4397 keer bekeken

Algemene informatie
De begeleiding van Personal Care for You bestaat uit persoonlijke begeleiding en behandeling voor zowel jongeren, volwassenen als gezinnen met diverse psychische en/of psychiatrische problematiek. Hierbij kunt u onder andere denken aan: AD(H)D, ASS-stoornissen, zoals PDD-NOS en Asperger, en diverse persoonlijkheidsstoornissen.

De begeleiding kan ook ingezet worden in gezinnen waarin sprake is van diverse problematiek. Bijvoorbeeld wanneer één of meerdere gezinsleden belast zijn met één van bovenstaande problemen. Dit kan namelijk een behoorlijke impact hebben op het hele gezin.

De begeleiding wordt op maat geleverd. Dit houdt in dat er samen met u gekeken wordt naar hetgeen u als probleem ervaart en waar u samen met mij aan wilt werken. Er wordt samen met u een behandelplan opgesteld waarin de doelen worden opgenomen die voor u (en uw eventuele gezinsleden) van belang zijn. Dit geldt als uitgangspunt voor de verdere begeleiding.
Tussentijds zullen er evaluaties plaatsvinden waarin uw bevindingen, ervaringen en ideeën leidend zijn. Ook kan tijdens deze evaluaties het behandelplan bijgesteld worden. De evaluaties zullen in ieder geval elke 3 maanden plaatsvinden, maar kunnen naar behoefte ook tussendoor plaatsvinden.

Voor de gehele begeleiding geldt: U bepaalt, U beslist en U geeft de richting aan.

Specialisatie
Behandeling, Begeleiding.

Begeleiding en behandeling op maat  Zelfstandig bureau
Begeleiding en behandeling op maat  Zorgverlener van de week, in week 08 (2015)

Opleiding & ervaring
Voor nadere informatie verwijs ik u naar: www.personalcareforyou.nl.

Prijs en beschikbaarheids informatie
Voor nadere informatie verwijs ik u naar: www.personalcareforyou.nl.

 
pagina terug

 

Contact:

Personal Care for You

06 - 46 26 50 32
www.personalcareforyou.nl

Brouwersweg 47
9646AL
Veendam

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland