uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Begeleiding en coaching in alle leefgebieden

Begeleiding en coaching in alle leefgebieden

Almelo, Overijssel    (waar ligt Almelo?)

5379 keer bekeken

Algemene informatie
Bent u op zoek naar een deskundige en ervaren begeleider/coach? Met persoonlijke aandacht voor uw hulpvraag/problematiek en dat in de eigen vertrouwde veilige omgeving? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Begeleiding in het dagelijks leven

U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld begeleiding bij het aanleren van sociale/praktische vaardigheden, het leggen en onderhouden van sociale contacten, het op orde houden van de huishouding, het op orde houden van de administratie, het huiswerk, het solliciteren, het vormen van een reëel toekomstbeeld, het voeren van gesprekken met instanties, het aanbrengen en hanteren van dagritme en dagstructuur of het voeren van regie, het maken van een planning, het aansturen van gedrag, het aansturen van het gezin, etc.

Begeleiding bij het invullen van de vrije tijd

U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld begeleiding bij het voetballen, fitnessen, fietsen, wandelen, zwemmen, hardlopen, schaatsen, klimmen, karten, lasergamen, bowlen, snookeren/poolen, gamen, spelletjes doen, knutselen, winkelen, bioscoop bezoeken, voetbalwedstrijd bezoeken, een dagje weg naar een pretpark, speeltuin/speelhal, dierentuin, museum, concert, evenement, voetbalstadion, een weekend, midweek of week op vakantie, etc.

Ik ben veelal werkzaam voor kinderen, jongeren en volwassenen met een autisme spectrum stoornis (ASS), AD(H)D, gedrag, leer- en/of ontwikkelingsproblemen, een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking of een chronische aandoening.

Ik kenmerk mij door betrokkenheid, ervaring, professionaliteit en flexibiliteit.

Ik lever maatwerk door een persoonlijke benadering, direct contact en geen onnodige bureaucratie of wachtlijsten.

Ik ben met name actief in een straal van 60 km rondom Almelo, waar ik werkzaam ben voor PGB-houders, particulieren en bedrijven.

Heeft u aanvullende vragen of wilt u een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek, neemt u dan gerust contact met mij op via telefoonnummer 06-41187372 of stuur een e-mail naar info@remiebegeleidingencoaching.nl.

Met vriendelijke groet,

Erik

www.remiebegeleidingencoaching.nl

Specialisatie
Begeleiding.

Begeleiding en coaching in alle leefgebieden  Zelfstandig bureau
Begeleiding en coaching in alle leefgebieden  Zorgverlener van de week, in week 10 (2014)

Opleiding & ervaring
HBO professional in het begeleiden en coachen van kinderen, jongeren en volwassenen met een specifieke hulpvraag/problematiek.

Prijs en beschikbaarheids informatie
Heeft u een indicatie, dan kunt u de begeleiding bekostigen vanuit uw persoonsgebonden budget (PGB). Het PGB is door de overheid in het leven geroepen. Het is een mogelijkheid om u die recht heeft op zorg uit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) een extra keuze te geven. Met het beschikbaar stellen van een PGB kunt u zelf zorg inkopen. Hierbij krijgt u een goed alternatief aangeboden ten opzichte van de reguliere zorgaanbieders die regelmatig ellenlange wachtlijsten hanteren.

Heeft u geen indicatie, maar wilt u wel een beroep doen op begeleiding? Wilt u boven uw indicatie extra begeleiding inkopen? Dan worden de kosten voor begeleiding rechtstreeks aan u gefactureerd.

Het uurtarief varieert tussen de € 20,00 en € 50,00. De hoogte van het uurtarief is afhankelijk van uw hulpvraag/problematiek. Het uurtarief is vrijgesteld van BTW wanneer de betaling geschiedt vanuit een PGB of andere AWBZ-vergoeding. Vanuit een andere vergoeding wordt 21% BTW bovenop het uurtarief berekend.

Ik bied de begeleiding op dagen en tijden dat het u uitkomt. Ik ben ook in de avonduren en in het weekend beschikbaar!

Ik hanteer geen wachtlijst. U kunt bij mij direct terecht!

 
pagina terug

 

Contact:

Remie Begeleiding & Coaching

0641187372
www.remiebegeleidingencoaching.nl

Plateau 5
7609 ZC
Almelo

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland