uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Begeleidster intutief coach

Begeleidster intutief coach

Apeldoorn, Gelderland    (waar ligt Apeldoorn?)

3781 keer bekeken

Algemene informatie
Mijn naam is Anja Damhuis. Via mijn praktijk d\\\'Aquamarijn geef ik inzicht en advies op alle levensgebieden zoals relaties, kinderen of werk. Ik help u graag bij het oplossen van (psychisch/emotionele) gezondheidsproblemen en het vinden van antwoorden op uw levensvragen. Mijn kracht ligt in het gemakkelijk doordringen tot de kern van het probleem of de vraag. Ik werk onder andere met energieoverdracht, Emotioneel evenwicht en de MIR methode. Andere hulpmiddelen zijn mijn intuïtieve waarnemingen en het enneagram. Zelf ben ik moeder van twee meisjes van nu 23 en 19 jaar. U mag altijd vrijblijvend contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Specialisatie
Re´ntegratie, Behandeling, Begeleiding.

Begeleidster intutief coach  Zelfstandig bureau
Begeleidster intutief coach  Zorgverlener van de week, in week 48 (2013)

Opleiding & ervaring
Momenteel werk ik 6 jaar vanuit mijn eigen praktijk d'Aquamarijn inzicht, advies en heling. Daarnaast geef ik telefonisch hulp en advies via Astro TV Spiritueel Specialisten. Ik heb diverse opleidingen gedaan waaronder Enneagram Integratie kunde. Binnen deze opleiding zijn o.a NLP technieken en Emotioneel Evenwicht behandeld. Ik heb mijn diploma behaald. Verder heb ik ettelijke seminars en workshops gevolgd op spiritueel gebied, waaronder The Secret (de wet van aantrekkingskracht) van Roy Martina en ben ik gescreend door de stichting Enigma als intuïtief begeleidster.

Prijs en beschikbaarheids informatie
Betaling in overleg. Ik werk ook met mensen die gebruik kunnen maken van een PGB.

 
pagina terug

 

Contact:

Anja Damhuis d'Aquamarijn

0630391699
www.d-aquamarijn.nl

Spoorstraat 41-2
7311 PE
Apeldoorn

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland