uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Betaalbare pgb zorg voor jongeren kinderen

Betaalbare pgb zorg voor jongeren kinderen

Bergen op Zoom, Noord-brabant    (waar ligt Bergen op Zoom?)

4237 keer bekeken

Algemene informatie
Zorgbureau de Rugzak: Persoonlijke groei voor kinderen en jongvolwassenen met met ADHD, gedragsproblemen,een stoornis binnen het autisme spectrum (pdd-nos, asperger etc.) of een licht verstandelijke handicap.

Ons team bestaat uit professionele mensen die naast een HBO of universitaire opleiding, het ook gewoon leuk vinden om met deze kinderen te werken. Daarnaast bieden wij onze zorg aan tegen een betaalbare prijs, omdat wij van mening zijn dat ieder kind met een PGB recht heeft op kwaliteitszorg tegen een betaalbare prijs.

Belangrijke punten die telkens terugkomen in de zorg die wij bieden zijn: zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en zelfredzaamheid en willen wij de jongeren als het ware een rugzak vol vaardigheden meegeven, zodat ze zich goed staande weten te houden in onze samenleving.

Ons aanbod bestaat uit: adventuredagen, weekendverblijf, individuele begeleiding, activiteitenclubs, vakantiekampen en naschoolse begeleiding.
Neem contact met ons op voor meer informatie!

info@zorgbureauderugzak.nl
www.zorgbureauderugzak.nl

Specialisatie
Begeleiding.

 
pagina terug

 

Contact:

Zorgbureau de Rugzak

0164 852672
www.zorgbureauderugzak.nl

Melanedreef 181
4614GK
Bergen op Zoom

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland