uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Bureau de vreede2

Bureau de vreede2

Sommelsdijk, Zuid-holland    (waar ligt Sommelsdijk?)

6281 keer bekeken

Algemene informatie
bureau de Vreede² is een bedrijf dat kinderen helpt met hun huiswerk, bijles, hulp bij leesproblemen en dyslexie. ook bieden we ondersteunende begeleiding aan kinderen.

huiswerkbegeleiding
Sommige leerlingen hebben er moeite mee zelfstandig huiswerk te maken. Beginnen met het huiswerk wordt uitgesteld, omdat internetten, chatten en televisiekijken natuurlijk veel leuker zijn. Soms hebben ze moeite hun huiswerk goed te organiseren. Ook kan het voorkomen dat ze net een beetje meer uitleg nodig hebben dan op school gegeven is. Speciaal voor deze leerlingen is er de huiswerkbegeleiding. Huiswerkbegeleiding is vooral bedoeld voor kinderen in de eerste jaren van de middelbare school. Ouders hebben vaak weinig tijd om het huiswerk van hun kinderen in goede banen te leiden. Ook zijn ze vaak niet in staat hun kinderen te helpen bij het maken van het huiswerk. Soms heeft een kind extra begeleiding nodig bij het maken van zijn of haar huiswerk. Hierbij kan ook worden gedacht aan het plannen van het huiswerk, of het beter bijhouden van de agenda. Het is belangrijk dat een kind prioriteiten in zijn of haar schoolwerk kan vaststellen.

ondersteunende begeleiding:
Bij ondersteunende begeleiding kunt u denken aan de invulling van de vrije tijd. Ook de begeleiding van uw kind naar en tijdens activiteiten buitenshuis en begeleiding bij het opruimen van de eigen kamer vallen onder de ondersteunende begeleiding. Ondersteunende begeleiding is veelal een ontlasting van u als ouder, gericht op integratie in de samenleving en handhaving van de zelfredzaamheid. Activiteiten die we o.a. aanbieden:

museum bezoek
dierentuin
zwemmen
introductie duik met perslucht
parachutespringen
pretpark bezoek
Een week voor de ondersteunende begeleiding neemt een begeleider van bureau de Vreede² contact met u op. Dit kan telefonisch of via de e-mail zijn. Daarin geeft hij/zij een aantal opties aan van wat voor activiteit er kan worden ondernomen. Hierin kunt uw kind en u ook de wensen duidelijk maken.

Specialisatie
Begeleiding.

Bureau de vreede2  Zelfstandig bureau (Kvk nummer: 24409309)

Opleiding & ervaring
Pabo
opleiding voor coaching en counseling.
5 jaar ervaring met het werken met autistische kinderen en kinderen met ADHD bij be Active

Prijs en beschikbaarheids informatie
huiswerkbegeleiding: €180,- voor 2 dagen in de week voor 4 weken
€244,- voor 3 dagen in de week voor 4 weken
€292,- voor 4 dagen in de week voor 4 weken.
bijles: €32,50 pu
ondersteunende begeleiding: €50,- pu
dyslexie: €32,50 p 0.5 u

 
pagina terug

 

Contact:

freek de vreede

06-11001447
www.devreede2.nl

van Aerssenstraat 10
3245 BC
Sommelsdijk

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland