uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Cass ambulante begeleiding

Cass ambulante begeleiding

Roermond, Limburg    (waar ligt Roermond?)

741 keer bekeken

Algemene informatie
Zelfstandig wonen/functioneren is leuk! Maar niet voor iedereen even gemakkelijk. Heb jij hier ondersteuning of begeleiding bij nodig? Dan ben je aan het juiste adres.

Mijn naam is Cassandra, afgestudeerd als HBO Social Worker met als specialisatie GGZ.

Ik heb door de jaren heen al veel ervaring opgedaan in het begeleiden en ondersteunen van onder andere mensen met een licht verstandelijke beperking, diverse psychiatrische stoornissen, dak- en thuislozen en alcohol- en drugsverslaafden. Deze ervaring heb ik opgedaan in zowel woongroepen als binnen de ambulante begeleiding.

Naast mijn huidige baan als begeleider binnen een 24uurs zorginstelling, bied ik als zelfstandige, ambulante begeleiding aan binnen uw eigen omgeving. Begeleiding en ondersteuning kan geboden worden op alle levensgebieden waar hulp bij nodig is. Denk hierbij aan wonen, huishouden, financiën en administratie, vrije tijd of werk, sociale relaties en gezondheid. Alles is bespreekbaar!

Ik ben sociaal, open in contact, betrouwbaar en heb plezier in het werk wat ik doe! Open- en eerlijkheid en het opbouwen van een vertrouwensband met de cliënt zijn voor mij aspecten die belangrijk zijn in het werk.

Wil jij graag samen met mij aan de slag!? Neem dan contact met mij op en wie weet tot snel!

Specialisatie
Begeleiding.

Cass ambulante begeleiding  Particulier

Prijs en beschikbaarheids informatie
Betaling vanuit het PGB. Beschikbaarheid in overleg

 
pagina terug

 

Contact:

Cass Ambulante Begeleiding

0684425518


6044TL
Roermond

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland