uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Coach-begeleider adhd

Coach-begeleider adhd

Winschoten, Groningen    (waar ligt Winschoten?)

6425 keer bekeken

Algemene informatie
Mijn naam is Noëlle. Ik ben opgeleid tot sociaal pedagogisch hulpverlener (HBO). Ik ben 39 jaar. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige betreffende het inpassen van ADD, ADHD en het syndroom van Asperger in het dagelijks leven van een gezin.

Inmiddels werk ik 15 jaar als persoonlijk begeleider met groepen jongeren binnen de residentiële zorg. Ik heb veel gewerkt met jongeren, die ondermeer te maken hadden met een ASS-stoornis, ADHD en PDD-NOS . Ook heb ik veel ervaring met licht verstandelijk gehandicapte jongeren met bovengenoemde diagnoses.

Naast mijn huidige werk kan ik mensen (ook kinderen) met ADHD/ASS/ADD of gezinnen waarbinnen dit een rol speelt, een aantal uren per week ondersteunen.

Privé weet ik uit ervaring wat het hebben van ADHD en ASS voor een mens/kind of het gezin kan betekenen.
Daar neem ik een stuk kennis uit mee, die men niet uit schoolboeken kan leren. Daardoor heb ik een breed scala van praktische tips en trucs ontwikkelt, die u wellicht binnen uw situatie ook kunt gebruiken. Voor u zelf, bijvoorbeeld als eigenaar van AD(H)D, en voor uw gezin.
Ouders en verzorgers van kinderen met AD(H)D en/of ASS kunnen mij ook benaderen voor ondersteuning.

Hulpverlenen betekent voor mij samenwerken, en dat is waar ik voor sta. Ik bepaal niet voor u, maar u bepaalt welke hulp u nodig heeft. Vervolgens onderzoek ik en overleg ik met u wat ik daar in kan betekenen.

Mijn kernwaarden:
-Respect
-Gelijkwaardigheid
-Oprecht

Vraagt u zich af of ik als hulpverlener/coach wellicht iets voor u zou kunnen betekenen? Aarzelt u dan niet. U kunt mij mailen of bellen, waarna we een afspraak kunnen maken voor een vrijblijvend gesprek.

Specialisatie
Begeleiding.

Coach-begeleider adhd  Particulier
Coach-begeleider adhd  Zorgverlener van de week, in week 16 (2013)

Opleiding & ervaring
HBO-SPH

1998 - 2003 :Orthopedagogisch behandelcentrum Drieversdale

2003 - heden: Persoonlijk begeleider bij Kentalis

Bijzondere vaardigheden: kennis van de NGT

Prijs en beschikbaarheids informatie
Na een vrijblijvend gesprek met u, zal ik mijn tarief kunnen bepalen. Dit is ondermeer afhankelijk van de hulpvraag en hoe u deze wenst ingevuld te zien worden.

 
pagina terug

 

Contact:

ESN Pijper-Thehu9673AD
Winschoten

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland