uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Coaching voor ouders van kids met een uitdaging

Coaching voor ouders van kids met een uitdaging

Emmeloord, Flevoland    (waar ligt Emmeloord?)

9013 keer bekeken

Algemene informatie
Ondersteuning voor ouders van een kind met uitdaging, betaling middels PGB.

Een kind met een uitdaging?!

Als ouder van een kind met autisme, ADHD of een psychiatrische stoornis loop je tegen bergen van uitdagingen aan: vele gesprekken met hulpverleners, eindeloos lijkend papierwerk, verdriet, boosheid. Hoe houd je het vol om naast gezin, werk en verplichtingen alles rond te breien zonder gestrest te raken?

Marja Boxhoorn van Changeant is ervaringsdeskundige en begeleid als professioneel coach mensen zodat ze beter in staat zijn om aan te geven wat ze nodig hebben voor henzelf maar ook voor hun kind. Als ouders zelf duidelijk hebben wat ze willen en hoe, dan komt dat ten goede aan het kind.
Ik steun ouders in hun taken als begeleider, geef ze feedback en handvatten over hun eigen rol zodat ze meer in balans zijn waar het kind van profiteert. Je hart te kunnen luchten, aandacht te hebben voor wat het allemaal met je doet als ouder en als gezin en vooral hoe je weer vooruit kunt is zó belangrijk om het vol te kunnen houden. Door professionele hulp voor uzelf als ouder/opvoeder in te schakelen voorkomt u schade op termijn. Zoals vermoeidheid, uitgeput raken, het niet meer kunnen overzien.
Veel kinderen met een diagnose hebben een Persoonsgebonden Budget. Ouders kunnen deze inzetten als ondersteunende begeleiding en de coaching hieruit betalen. Want, als de ouder goed kan blijven functioneren, komt dat ook ten goede aan het kind. Thema’s die regelmatig in deze gesprekken ter sprake komen zijn: inzicht krijgen in jezelf, de impact van het eigen gedrag op de situatie en bewust maken van de mogelijkheden.

Maak gauw een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek om te kijken of coaching bij u past.

Bel 06 14409992 of mail naar marja@changeantconsult.nl
Kijk ook eens op www.changeantconsult.nl

Marja Boxhoorn werkt onder de naam Changeant Consult als zelfstandig coach en trainer. Zij begeleid mensen in hun persoonlijke of bedrijfsdoelen. Ook kunt u bij Changeant Consult terecht voor inzichtgevende workshops in persoonlijke ontwikkeling en voor coaching van ouders van kinderen met een uitdaging.

Specialisatie
Begeleiding.

Coaching voor ouders van kids met een uitdaging  Zelfstandig bureau (Kvk nummer: 39097558)
Coaching voor ouders van kids met een uitdaging  Lid van: NOBCO en stichting coach!

Opleiding & ervaring
Marja Boxhoorn werkt onder de naam Changeant Consult als zelfstandig coach. Na diverse banen te hebben gehad in overheid, zorg en welzijnsinstellingen kwam het verlangen om als zelfstandig coach te gaan werken. Mijn opleiding tot coach volgde ik in 2007 bij de School voor Coaching. Ik laat graag zien waar ik voor sta, daarom ben lid van de beroepsvereniging van coaches, de NOBCO.

Prijs en beschikbaarheids informatie
Coaching is een manier om het beste in jezelf naar boven te halen waardoor je in staat bent tot betere en effectievere prestaties in het werk. Het doel van coaching is dat mensen werken en leven vanuit hun persoonlijke kracht, plezier hebben in wat ze doen en succesvol zijn.

Coaching begint altijd met een gratis intakegesprek van ongeveer een uur. In dit gesprek bekijken we wat je huidige situatie is en waar je naar toe wilt. Ook kijken we of we ons prettig bij elkaar kunnen voelen. Naar aanleiding van dit gesprek beslissen we of we verder gaan.

Gesprekken worden gevoerd in mijn gespreksruimte in Emmeloord. Prijzen op aanvraag.

 
pagina terug

 

Contact:

Marja Boxhoorn

06 14409992
www.changeantconsult.nl


8303
Emmeloord

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland