uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Counselor en loopbaanbegeleider

Counselor en loopbaanbegeleider

Nederweert, Limburg    (waar ligt Nederweert?)

9529 keer bekeken

Algemene informatie
Counseling en Coaching:
Even een steuntje in de rug nodig? Ik geloof in jouw eigen kracht om in balans te komen en daar begeleid ik je bij! Ik bied de mogelijkheid om via een kortdurende, oplossingsgerichte aanpak in balans te komen. Ik werk zowel preventief (voorkomen is beter dan genezen!) als ook curatief. Je kunt bij mij terecht voor psychosociale hulpverlening waarbij ik technieken inzet als coachen, counseling en conflictbemiddeling.

Loopbaanbegeleiding / Loopbaancoaching:
Als loopbaanbegeleider begeleid ik je (indien nodig) bij het accepteren van de situatie waar je nu in zit; om jezelf opnieuw te mogen ontdekken, je persoonlijkheid, je vaardigheden, je kennis en kwaliteiten; te bedenken welke richting je op wilt gaan; jezelf oriënteren op nieuwe mogelijkheden en je nieuwe carrière stap in de praktijk te brengen.

E-coaching:
In drukke tijden: e-coaching.
Jij bepaalt de vorm die het beste bij jou past, graag denk ik hierin met je mee!

Specialisatie
Begeleiding.

Counselor en loopbaanbegeleider  Zelfstandig bureau
Counselor en loopbaanbegeleider  Zorgverlener van de week, in week 34 (2016)

Opleiding & ervaring
Opleiding:
Psychodidact Post-HBO opleiding Stressmanagement
Coaching Counseling Conflictbemiddeling Senior (4 jaar; Diploma behaald).

Ik werk alweer enkele jaren als loopbaanbegeleider en counselor voor particulieren en in opdracht van bedrijven. Daarnaast ben ik mentor voor studenten aan bovengenoemde opleiding.

Prijs en beschikbaarheids informatie
Kosten:
Het 1e half uur is gratis en geldt als kennismaking.
Voor vervolgafspraken (gemiddelde duur 1,5 à 2 uur) geldt een tarief van €80,- per uur.
Mocht je verhinderd zijn, laat het dan tenminste 24 uur van tevoren weten en er worden geen kosten in rekening gebracht.

Vergoedingen zijn mogelijk, via:

*De zorgverzekeraar:
Ik ben aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en bij de stichting RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Dit houdt in dat je bij de meeste zorgverzekeraars, wanneer je aanvullend verzekerd bent, in aanmerking komt voor een tegemoetkoming in de kosten (dit geldt overigens niet voor loopbaanbegeleiding / loopbaancoaching).
Counseling/psychosociale hulpverlening valt in de meeste polissen onder de noemer natuurlijke gezondheidszorg, alternatieve zorg, alternatieve geneeskunde of natuurgeneeskunde.
*De werkgever:
In het kader van verzuimpreventie, arbeidsongeschiktheid of dreigende arbeidsongeschiktheid is het voor bedrijven interessant om begeleidingstrajecten te bekostigen voor hun werknemers. Je kunt hierover navraag doen bij je werkgever of de betreffende instantie.
*De gemeente:
Ook kun je informeren bij de gemeente of je in aanmerking komt voor een AWBZ-vergoeding (Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten) of persoonsgebonden budget. Soms zijn er ook mogelijkheden via een andere uitkeringsinstantie.
*De belasting:
Als je een verwijzing hebt van de huisarts en de zorgverzekeraar vergoedt de begeleiding niet, dan kunt je altijd nog nagaan of de onkosten als aftrekpost opgegeven kunnen worden bij de belasting, mits je problematiek werkgerelateerd is.

 
pagina terug

 

Contact:

@Balance Counseling en Coaching

+31 (0)614039060
http://www.balancecounselingencoaching.nl/

Achtkant 23
6031 HX
Nederweert

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland