uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Counselor

Counselor

Lelystad, Flevoland    (waar ligt Lelystad?)

4755 keer bekeken

Algemene informatie
Counselingsessies voor mensen met o.a. relatie problemen, depressie, eetstoornissen, verslavingen.

De counseling sessie zal bestaan uit inzichtgevende, verhelderende dialogen, die vooral die heelheid zullen benadrukken.
Tijdsduur sessies

Voor de meeste problemen zijn 2 tot 10 sessies à 45 minuten voldoende. Wat kleinere problemen kunnen soms al in het eerste gesprek worden opgelost.

Voor een afspraak een je een e-mail sturen naar: zijnscounselen@live.nl

Tarief: € 40,- per gesprek ( duur 45 min.)

De praktijk is gevestigd in Lelystad en de eerst volgende mogelijkheid voor een afspraak is vanaf half september.

Specialisatie
Behandeling.

Counselor  Particulier

Opleiding & ervaring
Van oorsprong ben ik maatschappelijk werker met een verpleegkundige achtergrond. Ik heb de H.B.O.-opleiding maatschappelijke dienstverlening in 1989 afgerond. Als maatschappelijk werker/counselor ben ik twaalf jaar in dienst geweest van onder meer verpleeghuizen en gezondheidscentra. Ik heb altijd nauw samengewerkt met artsen en andere eerstelijns hulpverleners. Binnen het maatschappelijk werk was mijn functie het voeren van counselingsgesprekken. Ik heb me gespecialiseerd in spannings- en depressieve klachten en eetstoornissen.

Ik heb me verder ontwikkeld via een opleiding Gestalt, cursussen bio energetica, en een drie jarige opleiding Heel je Innerlijke Kind, met allerlei vormen van lichaamswerk, rebirthing en voice dialogue. Hier ervoer ik hoe psychische en lichamelijke aspecten elkaar beïnvloeden. Om dit te verdiepen rondde ik een opleiding tot Bowen therapeut af. Ik maak in mijn counseling dankbaar gebruik van The Work van Byron Katie.

Ik houd mezelf scherp door Advaita Vedante, zijn in de natuur en buiten activiteiten, zoals wandelen, fietsen en skaten. Daarnaast zit ik in intervisie en supervisie counselingsklassen. Dit vind ik in mijn werk heel belangrijk ter voorkoming van blinde vlekken die hulpverleners kunnen projecteren op de cliënt.

Prijs en beschikbaarheids informatie
Tarief: € 40,- per gesprek ( duur 45 min.)

De praktijk is gevestigd in Lelystad en de eerst volgende mogelijkheid voor een afspraak is vanaf half september.

 
pagina terug

 

Contact:

Praktijk voor Zijnscounselen


www.zijnscounselen.nl


8226LD
Lelystad

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland