uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: De coach voor jou en je gezin

De coach voor jou en je gezin

Hapert, Noord-brabant    (waar ligt Hapert?)

6005 keer bekeken

Algemene informatie
Ik ben Marion Simons en wil me speciaal richten op gezinnen met opvoedingsproblemen. Na meer dan 10 jaar werkervaring, ben ik sinds kort begonnen als zelfstandige. Ik wil me inzetten voor gezinnen die het niet alleen redden in deze maatschappij. Diegenen die extra begeleiding nodig hebben in het dagelijkse leven kunnen bij mij terecht.

Ik zoek en werk samen met dit gezin naar de juiste ondersteuning of begeleiding die bij hen past. Ik werk bij de mensen thuis, in hun omgeving, omdat dát de plaats is waar ouders hun kinderen opvoeden.

Afhankelijk van de vraag zal de begeleiding soms meer gericht zijn op de ouders en soms meer op een of meerdere kinderen.
Ik ga uit van de positieve momenten in het gezin en houdt daarbij rekening met de draagkracht van ieder gezinslid.

Omdat de vragen van het gezin niet altijd alleen binnen het eigen gezin liggen, kan ik ook een rol spelen naar buiten toe. Bijvoorbeeld om de specifieke begeleiding die een kind nodig heeft, over te dragen naar de school of een vrije tijdsclub.

Specialisatie
Begeleiding.

De coach voor jou en je gezin  Particulier

Opleiding & ervaring
HBO - SPH
diverse cursussen en scholingen.

Prijs en beschikbaarheids informatie
Tijden en uurloon in overleg.

 
pagina terug

 

Contact:

Marion Simons

06 36452100


5527 AR
Hapert

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland