uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: De zorgvloot shetland pony club

De zorgvloot shetland pony club

Helmond, Noord-brabant    (waar ligt Helmond?)

7555 keer bekeken

Algemene informatie
De Zorgvloot Shetland Pony Club is een onderdeel van "de Zorgvloot" en heeft nog enkele plaatsen vrij op de dagdelen woensdagmiddag en zondag. Wij zijn er voor kinderen met een beperking.
Paarden en pony's zijn bijzondere dieren en voelen deze al even zo bijzondere kinderen wonderbaarlijk goed aan, de pony blijft in het bijzijn van deze speciale kinderen heel erg braaf.
Het is geweldig hoe deze kinderen genieten van alleen al bij een paard of pony te zijn, laat staan er op te rijden. Met name autistische kinderen fleuren helemaal op in het bijzijn van de pony's.
Deze speciale kinderen komen vaak tot rust bij pony's en paarden, maar omdat grote paarden vaak een beetje "eng" zijn voor kleine kinderen hebben wij een drietal hele leuke lieve shetlandpony's die het heerlijk vinden in de belangstelling te staan bij kinderen.
Bij onze shetlanders in de wei is het altijd gezellig, ze zijn alle drie heel erg kindvriendelijk. Ze zijn aai en knuffelbaar en worden graag geborsteld.
Ze zijn alle drie onder het zadel en vinden het heerlijk om te wandelen (met of zonder kindje op hun rug) en ze zijn verkeersmak (bomproof)

Er zijn body protectors en caps aanwezig , want veiligheid voor alles.

Heeft u belangstelling of vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen
www.zorgvloot.nl

Specialisatie
Begeleiding.

De zorgvloot shetland pony club  Zelfstandig bureau (Kvk nummer: 17243570)

Opleiding & ervaring
MDGO-VZ
cursus Autisme
AD(H)D Coaching

 
pagina terug

 

Contact:

De Zorgvloot

0492-564072
www.zorgvloot.nl

Kneustraat 11
5702 KX
Helmond

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland