uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Enthousiaste en gediplomeerde pgb-begeleider

Enthousiaste en gediplomeerde pgb-begeleider

Wildervank, Groningen

4827 keer bekeken

Algemene informatie
Beste PGB-ers,

Ik ben Marcella, 26 jaar en sinds het afronden van mijn SPH opleiding ben ik een enthousiaste en gedreven hulpverlener. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het doen van intensief vrijwilligerswerk in de daklozenopvang wat mij enorm enthousiast heeft gemaakt voor het werken met mensen met verschillende soorten problemen. Daarop ben ik als woonbegeleider aan de slag gegaan op een kortdurende opvang voor daklozen en op een locatie voor beschermd wonen. Tijdens dit werk ben ik veel verschillende soorten mensen tegenkomen met verschillende soorten beperkingen, wat me erg geboeid heeft. Al vrij snel werd ik gevraagd om zorgcoördinator te worden van beide locaties. Inmiddels ben ik via deze weg begonnen als persoonlijk begeleider/hulpverlener.

Ik streef ernaar om te kijken naar de mogelijkheden van de cliënt en daarbij staat voorop dat de cliënt zich op zijn/haar gemak voelt. Wanneer de behoefte aanwezig is voor een zorgplan kan ik deze schrijven.

Ik heb een open houding, vrolijk karakter, kom mijn afspraken na, sta stevig in mijn schoenen en streef naar een zo prettig en laagdrempelig mogelijk contact met de cliënt.

Heeft u vragen of zou u graag samen met mij aan de slag willen? Dan hoor ik graag van u en hoop ik dat we samen op uw eigen tempo aan de slag kunnen!

Specialisatie
Begeleiding, Rentegratie.

 
pagina terug

 

Contact:

Marcella


K.J. de Vriezestraat 39
9648HB
Wildervank

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland