uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Fijne woonplek binnenkort vrij

Fijne woonplek binnenkort vrij

St. Maarten, Noord-holland    (waar ligt St. Maarten?)

945 keer bekeken

Algemene informatie
Wij hebben binnenkort 1 kamer vrij van 21 m2 in ons gezinshuis, zijnde een woonboerderij met dieren en een moestuin. Dagbesteding op onze boerderij is voor onze bewoners mogelijk. Ook kan dit extern geregeld worden. We wonen heerlijk vrij op het platteland, vlak bij bos en strand.
De dagbesteding op onze boerderij bestaat uit o.a. verzorging paarden en pony's (er mag ook met de paarden gewerkt worden en gereden), kippen, varkentjes, sier- en moestuin, omliggend groen, en bieden daarnaast mogelijkheid tot creativiteit zoals tekenen en schilderen, timmeren/knutselen in de werkplaats, bakken en koken.
We gaan graag op zoek naar waar je plezier in hebt en waar je talenten liggen en die verder ontwikkelen in je eigen tempo.

We zijn kleinschalig en willen dat graag zo houden. Als je bij ons komt wonen ben je de vijfde bewoner.

Spreekt bovenstaande je aan en ben je tussen de 12 en 26 jaar oud, heb je een indicatie tussen VG04 en 06, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Specialisatie
Verblijf.

Fijne woonplek binnenkort vrij  Organisatie

Opleiding & ervaring
HBO-Jeugdwelzijnswerk, NLP 3 niveaus, Neuro-feedback,BHV, Trainer-Coach, ervaring met lichamelijk en verstandelijk beperkte kinderen: begeleiding en observatie, opleiding basis Systemisch werk, ervaring met begeleiding van jong volwassenen met een verstandelijke beperking, begeleiding en opvoeding van minderjarigen geplaatst door gemeenten vanuit de WMO

Prijs en beschikbaarheids informatie
Wij werken op basis van PGB of eigen middelen

 
pagina terug

 

Contact:

Het Rijpdom

0648104209/0638013394
www.hetrijpdom.nl

Rijperweg 4 A
1744 HK
St. Maarten

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland