uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Geestelijke begeleiding

Geestelijke begeleiding

,    (waar ligt ?)

6293 keer bekeken

Algemene informatie
Ieder mens heeft een geestelijk leven. Ieder mens denkt na over het eigen leven, relaties met anderen, het ouder worden en de dood. Een mens kan zorgen hebben of tobben over het verleden, verhuizing naar een verzorgingshuis, afhankelijkheid van anderen, ziekte, het verlies van dierbaren of de zin van het leven. Een mens kan verdriet hebben, verdwaald zijn of zich eenzaam voelen. Juist in situaties waarin mensen afhankelijker worden van anderen en de zorg van anderen, kan er behoefte zijn om vertrouwelijk te praten over de vragen die men zich over het leven en de zin daarvan stelt. Geestelijke begeleiding door een geestelijk verzorger kan dan gewenst en van betekenis zijn.
De geestelijk verzorger ondersteunt mensen bij het onder woorden brengen van de eigen vragen en gedachten. Zij begeleidt hen in het zoeken naar eigen antwoorden op de soms moeilijke vragen van het leven. In vertrouwelijke gesprekken bij de cliŽnt thuis kan deze haar of zijn hart luchten, gebeurtenissen en ervaringen op een rijtje zetten, pijn en verdriet delen. Het eigen verhaal, levenservaring, levensbeschouwing of geloofsovertuiging zijn daarbij het uitgangspunt.

Specialisatie
Begeleiding.

Geestelijke begeleiding  Particulier
Geestelijke begeleiding  Lid van: Vereniging voor geestelijk begeleiders

Opleiding & ervaring
HBO-theologie, opleiding psychosynthese en kunstzinnige therapie, opleiding geesteleijke begeleiding

Prijs en beschikbaarheids informatie
ter indicatie een uurtarief van Ä50,00.

 
pagina terug

 

Contact:

Praktijk Sporen

030-2618701 of 06-28969036
www.praktijksporen.nl

Ebrodreef 10 te Utrecht
3561 JN

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland