uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Gesprekstherapie

Gesprekstherapie

Almere, Flevoland    (waar ligt Almere?)

4981 keer bekeken

Algemene informatie
Wanneer je stress-klachten hebt, zoals het hebben van slaapproblemen, overgewicht, snel geirriteerd zijn, somberheid, minder eetlust, angst- of paniekaanvallen, niets gaat meer lekker, de rek is eruit, ziekte, rouw etc. etc., dan is het belangrijk daar wat aan te doen om overspannenheid of zelfs burn-out te voorkomen. Langdurige stress is zeer schadelijk voor de gezondheid. Ik help u effectief om beter met stress om te leren gaan of een heel eind op te lossen. Ik ben aangesloten Natuurdiƫtisten Nederland en PuurGezond.

Specialisatie
Behandeling, Begeleiding.

Gesprekstherapie  Zelfstandig bureau
Gesprekstherapie  Zorgverlener van de week, in week 52 (2013)

Opleiding & ervaring
Ik heb 7 jaar ervaring met hulpverlening voor volwassenen en ouderen. Ik bekijk mijn cliƫnten altijd holistisch! Meerdere therapievormen zijn onderdeel van een behandeling.
(Hulp)methodes die ik toepas: psychologische gesprekstherapie, RET, Hypnotherapie en regressie, energetische therapie, gewichtscoaching en orthomoleculaire voedingsadviezen

Prijs en beschikbaarheids informatie
Afhankelijk van de duur van het consult: vanaf 22,50 per half uur. Bereikbaar ma-di-do-vr van 8.00-18.00 en woensdag van 19-22 uur. Afspraak altijd na telefonisch contact.

 
pagina terug

 

Contact:

Simply Human


www.simplyhuman.nl

Venraystraat 25
1324 DX
Almere

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland