uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Hbo-pedagoog

Hbo-pedagoog

Klijndijk, Drenthe    (waar ligt Klijndijk?)

5803 keer bekeken

Algemene informatie
Hallo,

Ik ben Annelies en ik ben afgestudeerd HBO-pedagoog. Ik heb sinds een jaar een eigen bedrijf als pedagoog op locatie. Ik werk o.a. als professionele oppas (gezinscoach en oppas in één dienst), individuele begeleider en ik geef Kindertolk-consulten. Ik ben (als het goed is) in juni 2014 klaar met de opleiding tot Kindertolk.

Ik heb ervaring met verschillende zorgvormen, maar ben vooral gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen met opvoedkundige problematiek. Als voorbeeld heb ik de bijtank-maand ontwikkeld, waarin ik een maand intensieve begeleiding geef binnen een gezin in de vorm van opvang en coaching. Na deze maand kan een ouder weer meer zelf aan. Daarna kan ik altijd blijven om verder te werken als professionele oppas.
Ook kan ik werken als individuele zorgverlener bij jongeren die (tijdelijk) een extra ondersteuning nodig zijn. Ik heb ervaring met jongeren in het autistisch spectrum, met hyperactiviteit etc.

Ik lever zorg op maat. Mijn uurtarief is daarom in overleg.

Mocht ik wat voor je kunnen betekenen dat hoor ik het graag.

Een lieve groet,

Annelies

Specialisatie
Begeleiding, Behandeling.

Hbo-pedagoog  Zelfstandig bureau
Hbo-pedagoog  Zorgverlener van de week, in week 40 (2014)

 
pagina terug

 

Contact:

Annelies Mittendorff-Kuipers


www.pedagoogoplocatie.nl


7871
Klijndijk

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland