uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Hbo hulpverlener

Hbo hulpverlener

Nieuw-Buinen, Drenthe    (waar ligt Nieuw-Buinen?)

5285 keer bekeken

Algemene informatie
Hallo (PGB)zorgzoekers!

Ik ben een man van 44 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik wil graag mijn hulp aanbieden aan mensen die op de één of andere manier belemmerd zijn in hun ontwikkeling.
Onder andere op het gebied van autisme (PddNos) heb ik veel ervaring opgedaan in thuissituaties en instellingen (ik heb de diploma’s SPW 3&4 en SPH). Het werken met mensen, om deze terug te brengen in hun eigen kracht is iets waar ik mij met mijn hele hart voor wil inzetten!
Ik werk nu als woonbegeleider, zowel als ambulant hulpverlener als groepsbegeleider bij een stichting. Hierin heb ik veel ervaring opgedaan met mensen met een verstandelijke beperking waarbij soms ook aanvullende aspecten een rol spelen als o.a. autisme en hechtingsproblematiek. Ik wil met PGB's gaan werken en heb nog tijd over. Omdat ik het combineer met mijn huidige baan, graag overleg over data’s en tijdstippen. Als mijn oproep je aanspreekt, hoor ik graag van je!
Je krijgt altijd bericht terug van me.

groetjes, Theo

Specialisatie
Begeleiding.

Hbo hulpverlener  Particulier

Opleiding & ervaring
HBO

 
pagina terug

 

Contact:

CarewithJoy

0610304444


9521 BL
Nieuw-Buinen

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland