uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Heeze activerende en ondersteunende begeleiding

Heeze activerende en ondersteunende begeleiding

Heeze, Noord-brabant    (waar ligt Heeze?)

7577 keer bekeken

Algemene informatie
Hallo, ik ben Paul van de Vin, 38 jaar en ruim 8 jaar werkzaam als trajectbegeleider en gediplomeerd therapeut voor volwassenen en jong volwassenen (vanaf 12 jaar). Ik geef ondersteunende en activerende begeleiding voor mensen met B.V. psychische problematiek, autisme spectrum stoornis, ADHD, ADD of hoogbegaafdheids problematiek.

Mijn begeleidingsvorm kan bestaan uit coachings-gesprekken in mijn praktijk in Heeze en/of uit het op pad gaan met de cliënt. Dit laatste heeft grof gezegd een tweeledig doel. Aan de ene kant kan er zo een ingang worden gecreëerd tot reflectiegesprekken waardoor de cliënt meer inzicht in zijn gedrag krijgt. Aan de andere kant kan de cliënt weer gaan ervaren wat hij leuk vindt en waar zijn interesses liggen. Dit onderzoeken en ervaren gaat gepaard met het overwinnen van vooroordelen. Ik ben in bezit van een auto en werk in en rond Zuid Nederland.
Ik sta ingeschreven bij de KvK.

Mocht u gebruik willen maken van mijn ondersteuning, kunt u mij mailen of bellen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet, Paul van de Vin.

Specialisatie
Begeleiding.

Heeze activerende en ondersteunende begeleiding  Particulier
Heeze activerende en ondersteunende begeleiding  Zorgverlener van de week, in week 42 (2009)

 
pagina terug

 

Contact:

Paul van de Vin

0654362246

Jan Deckersstraat 26
5591HS
Heeze

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland