uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Henh logeren

Henh logeren

Den Helder, Noord-holland    (waar ligt Den Helder?)

143 keer bekeken

Algemene informatie
Hallo ouder(s) en/of opvoeder(s),

Wij willen ons even voorstellen: Inge ( 46 jaar) en Peter(54 jaar) beide ruime praktijkervaring in kinderen met een verstandelijke handicap. Peter een zoon van 18 jaar met zware verstandelijke beperking en autisme, Inge bekend met syndroom van Down in haar familie.

We weten hoe belangrijk het is dat er soms behoefte is naar even tijd voor jezelf, hier willen wij dat aanbieden via logeren in het weekend maar ook de uurtjes door de week om bijvoorbeeld even te gaan zwemmen met uw kind of als oppas enz. Door middel van een draaiboek bieden wij dit op maat aan.

Er zijn logeerhuizen genoeg die huiselijke sfeer aanbieden maar wij willen ons onderscheiden door uw kind een gevoel te geven van een weekend uit (vakantiegevoel).

Wij bieden dit aan door het hele land, we huren een vakantie huis in uw regio.

Voor ons staat het kind centraal en willen we hem/haar optimaal blijdschap, verzorging, veiligheid en aandacht bieden. Hier halen wij zelf ook veel voldoening uit.

Mocht u interesse en een zorgvraag hebben kunt u ons berichten via het contactformulier.

Een vriendelijke groet,

H&H Logeren

Specialisatie
Verblijf.

Henh logeren  Particulier

 
pagina terug

 

Contact:

H&H Logeren

0644122871
http://henh-zorg.jouwweb.nl

Kruiszwin, 1133
1788 LB
Den Helder

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland