uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Het veenboertje

Het veenboertje

Tweede Exloermond, Drenthe    (waar ligt Tweede Exloermond?)

5701 keer bekeken

Algemene informatie
het werk op onze zorgboerderij draait om het verzorgen van planten en dieren. Maar het gaat ook om zelf ontplooing, leren en ontwikkelen. Zoals op iedere boerderij zijn we hier altijd mee bezig, in alle seizoenen, met neus in de wind, vieze handen en de voeten in het zand.

Werken in de buitenlucht geeft rust en energie. Je kunt nadenken en tot je zelf komen. Juist mensen die wat meer persoonlijke aandacht nodig zijn, ervaren het Veenboertje als een plek waar ze zich veilig en thuis voelen. Er is altijd volop aandacht voor hun eigen persoon en waardering voor de bijdrage die zij leveren binnen ons bedrijf. Wij kijken wat de mogelijkheden voor iemand zijn en waar iemand blij van wordt. We maken van beperkingen zo veel mogelijk mogelijkheden. Daarop baseren wij de keuze van de activiteiten en eventueel ook de daarbij behorende scholingstrajecten of persoonlijk plan van aanpak.

Teelt van Tulpen maakt ons bedrijf uniek!

Kenmerkend voor ons bedrijf is de veelzijdigheid van alle activiteiten en de teelt van Tulpen. Dit laatste komt nauwelijks voor in de provincie Drenthe en het maakt juist onze boerderij uniek.

Zinvol werk vinden wij belangrijk

Wij streven naar: het doen van zinvol werk, plezier hebben en maken, het bieden van werk op maat op ieder niveau in ieder tempo, flexibel zijn en denken van uit mogelijkheden zonder beperkingen, deelnemers zich waardevol en uniek laten voelen.

Specialisatie
Begeleiding, Re´ntegratie, Verblijf.

Het veenboertje  Zelfstandig bureau

Opleiding & ervaring
HBO en WO

Prijs en beschikbaarheids informatie
35 per dagdeel

 
pagina terug

 

Contact:

het Veenboertje


www.hetveenboertje.nl

Zuiderdiep 247
9571BN
Tweede Exloermond

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland