uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past
 

 

Tips voor uw advertentie:

 • Duidelijke advertentietitel
  De titel van uw advertentie komt uiteindelijk in een lijst tussen de andere advertenties te staan. Door een zo duidelijk mogelijke titel, zal er sneller op geklikt worden. Ook wordt de titel van uw advertentie de locatie van uw advertentie. Zo wordt de titel ‘zorg op maat’ bijvoorbeeld: www.uwzorgverlener.nl/zorg_op_maat/.

 • Foto of logo bij uw advertentie
  De foto of het logo die u plaatst bij een advertentie komt ook in het overzicht te staan. Daardoor zal deze meer opvallen dan de advertenties zonder foto, en dus ook vaker bekeken worden.

 • Zoveel mogelijk informatie
  Door zoveel mogelijk velden in te vullen en zoveel mogelijk informatie over uw dienstverlening te schrijven, hoe sneller u gevonden wordt.

 • Meerdere vestigingen
  Bestaat uw dienstverlening uit meerdere vestigingen, of biedt u de dienst aan in verschillende provincies? Dan kunt u voor iedere vestiging of provincie een aparte advertentie plaatsen, zodat u ook in meerdere provincies gevonden kunt worden.

 • Reageer op zorgvragers en het nieuws
  Op uwZorgverlener.nl kunt u reageren op oproepen van zorgvragers, of reacties plaatsen op het laatste nieuws. Wanneer u een reactie plaatst, komt er een linkje bij te staan naar uw advertentie. Dat betekend dan dat u op meerdere plaatsen gevonden kunt worden.


Uitgebreid adverteren:

Om meer uit uw advertentie op uwZorgverlener.nl te halen, naast uw gratis standaard advertentie, kunt u kiezen uit een aantal extra advertentie mogelijkheden. Namelijk:
- Gesponsorde advertenties
- Banners

Gesponsorde advertenties:

Om bij het zoekscherm bovenaan te komen staan*, en opvallend getoond te worden, kunt U ervoor kiezen een gesponsorde advertentie te nemen.
Wanneer er gezocht wordt op een term welke zich in uw advertentie bevindt, komt u boven de “normale” advertenties bij de gesponsorde advertenties te staan.

De kosten hiervan zijn € 5,-** per maand. U kunt aangeven welke termijn (minimaal 1 maand) U uw advertentie wil sponsoren. De advertentie met de langst resterend termijn, wordt bovenaan getoond. U stuurt een e-mail naar info@uwzorgverlener.nl met de naam en de categorie van uw dienst, uw NAW gegevens en de termijn waarin U wilt adverteren. Vervolgens krijgt U een factuur per e-mail verstuurd***. Wanneer de betaling hiervoor is ontvangen zal uw advertentie getoond worden als “Gesponsorde advertentie”.

(* uwZorgverlener.nl is niet verantwoordelijk voor het aantal gesponsorde advertenties. En dat deze dus ten nadele van uw advertentie eerder worden getoond. Er worden geen vergoedingen geretourneerd.)

 

Banners:

uwZorgverlener.nl biedt de mogelijkheid om te adverteren met uw banner en zo gemakkelijk een grote doelgroep bereiken. Er bestaand twee pakketten om uit te kiezen. uwZorgverlener.nl gebruikt als indicatie methode de populaire CPM (Cost Per Mille), de kosten per duizend vertoningen op de website.

uwZorgverlener.nl werkt met een systeem welke op onwillekeurige manier uit een groep van maximaal 50 banners, een banner kiest om te tonen op de website.  Dit wil zeggen dat bij 10.000 page views uw banner minimaal 200 keer per dag bekeken wordt. Deze groep banners veranderd regelmatig aan de hand van welk pakket de adverteerder heeft gekozen.

Wanneer U interesse heeft in een banner pakket van uwZorgverlener.nl, neem dan contact op via info@uwzorgverlener.nl. Geef in deze e-mail aan welk pakket voor U geschikt is en de randvoorwaarden die voor uw campagne gelden. uwZorgverlener.nl zal dan zo snel mogelijk contact met U opnemen.

De kosten per CPM bedragen voor beide pakketten € 15,-**.

Twee verschillende pakketten:

Pakket A:
Dit pakket is geschikt voor ondernemingen welke een bepaald budget voor ogen hebben en daarvoor willen adverteren.
Bij dit pakket geeft U aan wat het maximum CPM is. Wanneer de maximum CPM behaald is, wordt de banner op non actief gezet. U wordt geïnformeerd wanneer U nog 1 CPM over heeft, en wanneer uw maximum behaald is.
Er staat een minimale afname van 5 CPM.
Het gehele bedrag wordt vooraf gefactureerd, en pas geactiveerd wanneer de betaling is ontvangen***.

Pakket B:
Dit pakket is geschikt voor ondernemingen die in een vastgesteld termijn willen adverteren, voor bijvoorbeeld tijdelijke acties.
U geeft aan in welke periode de banner online moet staan. Daarnaast kan U een maximaal CPM aangeven, om zo niet voor verassingen te komen te staan. Er wordt wel gevraagd een aanbetaling te doen van € 150,-**. Aan het eind van de termijn zal er gekeken worden naar het aantal verbruikte CPM en zullen de openstaande bedragen worden berekend***.

(** Prijzen zijn excl. BTW)
(*** Betalingen geschieden via NuSoft ICT Solutions.

info@uwzorgverlener.nl

 

 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland