uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Intelligentieonderzoek

Intelligentieonderzoek

Diepenveen, Overijssel    (waar ligt Diepenveen?)

4695 keer bekeken

Algemene informatie
Intelligentieonderzoek voor kinderen van 6 t/m 16 jaar.

Ervaren onderzoeker, volledige rapportage.

Waarom een intelligentieonderzoek
Om verschillende redenen kunnen er vragen bestaan over het intelligentieniveau van een kind. Het kan zijn dat een kind moeite heeft op school, regelmatig extra uitleg nodig heeft of het werk steeds niet op tijd af heeft. Ook kan het voorkomen dat een kind zich op school verveeld, het schoolwerk niet uitdagend genoeg vindt en steeds snel klaar is.
Soms komt het advies van de basisschool en/of de uitslag van de Cito-toets niet overeen met uw verwachtingen. Ook dan kan een intelligentieonderzoek opheldering geven.
Zijn er vragen over de cognitieve capaciteiten van uw kind, dan kan een onderzoek dus zeker zinvol zijn. Een intelligentiemeting geeft duidelijkheid en inzicht in de sterke en minder sterke capaciteiten van uw kind.


Ik gebruik de WISC-III. Dit is de meest gebruikte intelligentietest voor kinderen.


Meer info: www.labyrintkindercoaching.com

Specialisatie
Begeleiding.

Intelligentieonderzoek  Zelfstandig bureau

Opleiding & ervaring
Ik ben Wilma de Moor (1963), moeder van een fantastische zoon en dochter. Ik verricht psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen en jongeren, sinds 2006 vanuit mijn eigen praktijk.

Daarvoor heb ik de studie HBO Psychodiagnostiek bij Saxion Deventer, cum laude afgerond.

Naast mijn werk als onderzoeker, werk ik als erkend kinder- en pubercoach binnen mijn praktijk ‘Labyrint’. Hierdoor heb ik ervaring met een breed scala aan problemen waar kinderen, ouders en scholen tegenaan kunnen lopen.

Mijn praktijk is gevestigd in het Paramedisch Centrum de Spil in Diepenveen.

Prijs en beschikbaarheids informatie
Het intelligentieonderzoek bestaat uit een telefonische voorbespreking, de WISC-III afname en een uitslaggesprek. Er wordt een overzichtelijk rapport met de uitkomsten opgesteld.
Voor de afname van de intelligentietest wordt ± 2,5 uur ingepland. Dit is altijd in de ochtend en ouder(s) zijn hierbij niet aanwezig. Binnen een werkweek vindt het uitslaggesprek plaats. U krijgt na afloop het onderzoeksrapport mee naar huis.
Het volledige onderzoek kost 395 euro (incl. 21% btw). U mag in 2 termijnen betalen. Zorgverzekeraars vergoeden in de regel niet. Wel bestaat de mogelijkheid tot fiscale aftrek.

Geen wachtlijst! Snelle terugkoppeling van resultaten.

 
pagina terug

 

Contact:

Praktijk voor kinderpsychologisch onderzoek de Moor

0610137467
www.labyrintkindercoaching.com

Draaiomsweg 46a
7431CX
Diepenveen

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland