uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Labyrint pubercoaching in diepenveen en deventer

Labyrint pubercoaching in diepenveen en deventer

Diepenveen, Overijssel    (waar ligt Diepenveen?)

1471 keer bekeken

Algemene informatie
In de puberteit verandert er veel. Soms kom je er als ouder niet uit en is er thuis vaak ruzie. Of ben je zelf een puber en voel je en voel je je onzeker, boos of ongelukkig? Als coach bied ik een luisterend oor en help jullie weer op weg.

Al veel pubers hebben hun weg naar mijn praktijk gevonden. Zij ervaren coaching als positief, omdat er alle ruimte en erkenning is om op hun eigen manier aan een oplossing te werken. Pubers hebben vaak het gevoel dat ouders hen niet begrijpen, terwijl ouders denken dat hun zoon of dochter niet luistert. Ik kan helpen om beter te communiceren met je puber. Zodat er in plaats van moeite en strijd, weer echt contact ontstaat.

Mijn naam is Wilma de Moor en ik geef sinds 10 jaar hulp aan kinderen, pubers en ouders. Betrokken, erkend en kundig. Mijn specialisatie is begeleiding bij rouw en verlies. Zoals na overlijden van een dierbaar mens of dier, een verhuizing of tijdens of na een echtscheiding. De praktijk is SKJ geregistreerd en er is vergoeding mogelijk bij diverse zorgverzekeraars.

Maak een afspraak voor een gratis kennismaking!


LABYRINT KidsCoaching & Onderzoek
Draaiomsweg 46a
7431 CX Diepenveen (gemeente Deventer)
06 -10 13 74 67
info@labyrint4kids.nl
www.labyrint4kids.nl

Specialisatie
Begeleiding.

 
pagina terug

 

Contact:

Labyrint KidsCoaching & Onderzoek

06 10137467
www.labyrint4kids.nl

Draaiomsweg 46a
7431CX
Diepenveen

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland