uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Liefdevolle en persoonlijke opvang en begeleiding

Liefdevolle en persoonlijke opvang en begeleiding

Valthe, Drenthe    (waar ligt Valthe?)

1905 keer bekeken

Algemene informatie
Stichting Instituut Mirre heeft als doel om mensen te begeleiden in en naar een puur en bewust leven vol liefde, passie en levensenergie. Deze begeleiding is voor mensen van alle leeftijden, van voor hun geboorte tot aan hun sterven, alsmede voor partners en hele gezinnen.

De Stichting doet dit door mensen liefdevol en persoonlijk te begeleiden naar een kwalitatief beter leven. De ervaren therapeuten en begeleiders helpen, met een traject op maat, om in jouw tempo, met een mix van opvang, groepsbegeleiding, individuele begeleiding en therapie verder te komen.

Instituut Mirre staat onder bezielende leiding van Kitty Haccou. Zij begeleidt al meer dan 20 jaren personen met uiteenlopende klachten. Zij is eigenaar van Opleidingscentrum Mirre, waar ze samen met haar man Eric, therapeuten en begeleiders opleidt om vanuit het hart mensen te begeleiden. Kitty is ook auteur van het boek ‘Stralend de wereld in’ en moeder van 5 stralende kinderen.

Kitty werkt samen met een team van ervaren begeleiders, therapeuten en ondersteunend personeel. Zij zorgen samen voor een hartelijke en warme basis waarin een ieder kan groeien en ontwikkelen.

Hulp en opvang op maat
Instituut Mirre vangt jongeren en ouders op die wat extra hulp en ondersteuning kunnen gebruiken, omdat ze een moeilijke tijd hebben (gehad), ze hooggevoelig zijn, en/of met psychiatrische problematiek zoals ADHD en autisme willen (leren) omgaan.

Samen bekijken we, op basis van je situatie en voorkeuren, wat voor jou de beste oplossing is. Hierbij zijn verschillende vormen van opvang mogelijk, die naar behoefte kunnen worden aangevuld en gecombineerd met individuele begeleiding. De ouders kunnen daarbij ook in de begeleiding worden betrokken.

Logeeropvang in weekenden en vakanties
De logeeropvang is voor jongeren met (psychiatrische) problematiek, die in weekenden en vakanties even tot zichzelf willen komen. De jongere komt tot rust en krijgt meer bewustzijn op zichzelf en de omgeving.

Specialisatie
Verblijf, Behandeling, Begeleiding.

Liefdevolle en persoonlijke opvang en begeleiding  Stichting
Liefdevolle en persoonlijke opvang en begeleiding  Zorgverlener van de week, in week 40 (2016)

Opleiding & ervaring
Meer dan 20 jaar ervaring in complementaire behandeling en begeleiding

Prijs en beschikbaarheids informatie
Hulpverlening, begeleiding en (logeer)opvang op maat. Prijs in overleg

 
pagina terug

 

Contact:

Instituut Mirre

0591-580002
www.instituut-mirre.nl

Weerdingerzandweg 5
7872TB
Valthe

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland