uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Logeren bij t vrolijcke peerd

Logeren bij t vrolijcke peerd

Noordwolde, Friesland

7441 keer bekeken

Algemene informatie
In het logeerhuis het Vrolijcke Peerd werken we met 2 leeftijdsgroepen; een groep voor kinderen van 4 t/m 10 jaar en de andere groep is voor kinderen van 11 t/m 25 jaar.

Tijdens het logeerweekend/ vakantie worden er tal van activiteiten georganiseerd. Omdat we rondom in het bos zitten wordt er veel buiten gespeeld, maar natuurlijk zijn er ook zeker momenten dat we weg gaan. Dan kun je denken aan de bioscoop, boottochtje, huifkarrentocht, manege bezoeken, zwemmen, tennissen. We streven er naar om de wensen van de kinderen zo veel als mogelijk is in te willigen. Maar ook voor spelletjes in huis of even lekker rustig tv kijken of kletsen met je vrienden is volop tijd.

In het logeerhuis staat een computer waar je op gezette tijden achter kunt. Hetzelfde geldt voor de Wii. Wij noemen deze tijd “eigen” tijd voor de kinderen.
Ook hebben we in het logeerhuis natuurlijk veel knutselspullen, lego, knexx en diverse bordspellen.
Als blijkt dat een bepaalde groep kinderen spel x leuk vinden dan gaan we daar voor sparen zodat we het uiteindelijk aan kunnen schaffen

We proberen rekening te houden met het dieet van uw kind, maar let wel dat wij hierin niet gespecialiseerd zijn.


Het team van het Vrolijcke Peerd.

Specialisatie
Begeleiding, Verblijf.

Logeren bij t vrolijcke peerd  Organisatie (Kvk nummer: 01137436)

 
pagina terug

 

Contact:

planaid

0646271710
www.planaid.nl

postbus 81
8390AB
Noordwolde

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland