uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Maxicare voor kinderen met autisme pdd-nos adhd

Maxicare voor kinderen met autisme pdd-nos adhd

Den Dungen, Noord-brabant    (waar ligt Den Dungen?)

6652 keer bekeken

Algemene informatie
Stichting MaxiCare is een organisatie welke activerende en ondersteunende begeleiding geeft aan kinderen en jongeren met gedragsproblemen, gedragsstoornissen en/of met een verstandelijke beperking in en rondom de thuissituatie. MaxiCare kijkt samen met ouders en kind naar de diverse knelpunten in hun dagelijkse leven en zoekt vervolgens naar oplossingen en extra ondersteuning voor het gezin. Als er al een PGB is toegekend, is dat in de meeste gevallen voldoende om in de zorgbehoefte te voorzien.

Het zijn kinderen en jongeren die bovenmatige aandacht vragen en een aangepaste persoonlijke benadering nodig hebben. De begeleiding is erop gericht de zelfredzaamheid te bevorderen en het probleemoplossend vermogen van de jongeren/kinderen te verhogen en kan o.a. bestaan uit praktische begeleiding voor het dagelijks functioneren of begeleiding in het zoeken naar passende bezigheden, schoolkeuzes en banen. Na vaststelling van het probleem en het toekennen van een PGB (Persoonsgebonden Bugdet) stelt MaxiCare een zorgplan op. Dit zorgplan is ter ondersteuning van het totale begeleidingstraject.

De zorgverleners worden geselecteerd op basis van de juiste opleiding, maar vooral ook op ervaring met vergelijkbare problematiek binnen uw gezin.Daarnaast kijken we kritisch naar de mate van betrokkenheid en affiniteit ten aanzien van hulpverlening aan kinderen binnen een gezinssituatie.

Als we van mening zijn dat we voor uw gezin de juiste persoon hebben gevonden, vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit gesprek krijgt u een indruk van de zorgverlener en andersom krijgt de zorgverlener een goede indruk van het gezin en de problematiek. Er wordt dan ook vaak gesproken over de kleine praktische dingen die belangrijk zijn voor een goede gang van zaken.

Alleen als het van beide kanten “klikt”, gaat u verder met MaxiCare en worden de zakelijke afspraken in een heldere overeenkomst vastgelegd. De zorgverlener is in dienst van MaxiCare, u ontvangt maandelijks een faktuur voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Wilt u meer informatie? Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons ook per mail of post bereiken.

Adresgegevens
Litserstraat 5c
5275 BS DEN DUNGEN

Telefoon: 073 - 594 0888
Fax: 073 - 594 0909
Mobiel: 06 - 2231 2239
e-mail: info@maxicare.info
www.maxicare.info

Specialisatie
Begeleiding.

Maxicare voor kinderen met autisme pdd-nos adhd  Zelfstandig bureau

 
pagina terug

 

Contact:

Stichting MaxiCare

073-5940888
www.maxicare.info

Litserstraat 5c
5275 BS
Den Dungen

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland