uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Met behoud van eigen regie

Met behoud van eigen regie

Hallum, Friesland    (waar ligt Hallum?)

5145 keer bekeken

Algemene informatie
Mijn bedrijf heet Monodie Zorg, ik ben zzp er, ik heet Corrie Smit, ik ben 46 jaar, getrouwd, 1 zoon van bijna 15, en in bezit( gedeeltelijk) van de beste muziekband van Friesland.

Ik heb al ruim 27 jaar ervaring in de verpleeging/verzorging voor mensen met een beperking. Ik vind het erg belangrijk dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en zo veel mogelijk de regie in eigen handen houden. Ik hou erg van grapjes maken en ben een harde werker. Ik ben flexibel in mijn opstelling en door mijn ervaringen met deze doelgroep ga ik niet snel een probleem uit de weg.

Verder ben ik gek van muziek, vooral muziek maken op de trompet.

Sinds 2011 heb ik samen met een ex collega een band opgericht in Friesland voor mensen met een beperking. De band heet "Sa Leuk" u kunt hiervan genieten op onze website www.saleuk.nl

Heeft u interesse in mijn begeleiding of heeft u mijn hulp nodig met het verkrijgen van een PGB of WMO aanvraag, u kunt mij bereiken op 06 11645089.

Specialisatie
Huishoudelijke verzorging, Persoonlijke verzorging, Verpleging, Begeleiding.

Met behoud van eigen regie  Zelfstandig bureau

Opleiding & ervaring
Z verpleegkundige opleiding gehad in 1984, in 1987 mijn diploma behaald en sindsdien werkzaam in deze branche. In verschillende instellingen te werk geweest waaronder: Stichting Dagverblijven Apeldoorn, Philadelphia, Pallet, Talant en Thomashuizen. Vanaf november 2011 als zzp er verder gegaan onder de naam Monodie Zorg, wat zoveel betekent als alleen verder gaan. Ik heb op dit moment verschillende clienten in mijn portfolio zitten die allemaal onafhankelijk willen blijven zo lang mogenlijk. Ik stel dit zeer op prijs en vind het erg belangrijk dat de regie bij de client blijft voor zover dat van toepassing is.

Prijs en beschikbaarheids informatie
Mijn tarieven voor begeleiding zijn vanaf 30 euro per uur. voor opstarten van PGB/WMO of vergoeding persoonlijke zorg, geld een tarief voor 40 euro per uur.

 
pagina terug

 

Contact:

Monodie Zorg

06 11645089

De Aek 1
9074 DA
Hallum

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland