uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Nu ik nog

Nu ik nog

Roermond, Limburg    (waar ligt Roermond?)

5569 keer bekeken

Algemene informatie
“Een generatie van krachtige, zelfbewuste dertigers. Die zich niet door angst laten tegenhouden om keuzes te maken en zich bewust zijn van hun leven en leefomgeving, dat is mijn doel!”

Onzekerheid, onrust, stress, burn-out
Veel dertigers leven in een stramien waarin ze zich opgesloten voelen. Stress ervaren, keuzes
“moeten” maken, uit balans, onrustig en eigenlijk gewoon niet gelukkig zijn. Een terugkomend dilemma voor veel mensen om ons heen en misschien ook wel voor jou.

Als dertiger moet je die keuzes nu éénmaal maken, maar dat gaat zoveel gemakkelijker wanneer je hier op een juiste manier mee om leert gaan. En daar komt “Nu ik nog” om de hoek kijken. Om je te helpen. Maar vooral om jou het vermogen te geven om jouw ongelukkig zijn te doorbreken.
Maar hoe ga je dat doen? Als dertiger met keuze stress en waarschijnlijk ook een burn-out, vermoeidheidsverschijnselen, depressief misschien wel en vol twijfel en angst en onzekerheid. Je bent zoekende. Je probeert zelf antwoorden te vinden. En dat is zwaar, vaak een eenzame weg en niet bepaald leuk.
Gelukkig kun je daar nu mee stoppen. Vanaf nu hoef je dat niet meer alleen te doen.
Er is namelijk een grote groep dertigers die nu wel hun eigen keuzes kunnen maken, loskomen van meningen van anderen en die het heft in eigen handen nemen.
Wil jij ook die dertiger zijn?

Je gaat opnieuw ontdekken welke waarden voor jou echt van belang zijn. En met deze nieuwe waarden gaan we jouw gedrag hier op aanpassen. Dan neem je dat heft weer in eigen handen en ontstaat er weer balans tussen je gedachten en je gevoel. Ook zul je opnieuw ervaren welke kwaliteiten je allemaal al opgedaan hebt. Samen gaan we die opnieuw activeren. Met al deze hulpbronnen aangeboord zal er verandering plaatsvinden.
Want dat is toch waar je naar op zoek bent?
In mijn praktijk in Roermond neem ik je aan de hand en door middel van verschillende technieken zul (je) je beter gaan voelen. Denk hierbij aan NLP Technieken en Acceptance and Commitment Therapy. Ik beschik over een verscheidenheid aan technieken, die ik combineer om de behandeling het beste bij jou aan te laten sluiten. Jij krijgt dus een behandeling die het beste bij jou past. Het uitgangspunt hierbij is dat de sessies kortdurend en laagdrempelig zijn.

Specialisatie
Rentegratie, Behandeling, Begeleiding.

Nu ik nog  Zelfstandig bureau
Nu ik nog  Zorgverlener van de week, in week 29 (2015)

Opleiding & ervaring
Opleiding Psychodidact voor counseling en stressmanagement.
Basic, Professional, Senior en Mentorschap.
Sociaal Pedagogisch Hulpverlening
Acceptence and Commitment Therapy

Prijs en beschikbaarheids informatie
Zie website voor verdere informatie

 
pagina terug

 

Contact:

Pascal van der Steen / Nu Ik Nog

0646334472
www.nuiknog.nl

Beekweg 2
6042 JJ
Roermond

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland