uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Organisewise - orde in huis en administratie

Organisewise - orde in huis en administratie

Utrecht, Utrecht    (waar ligt Utrecht?)

4417 keer bekeken

Algemene informatie
Vind je je huis of administratie rommelig en ben je het overzicht kwijt? Weet je niet waar je moet beginnen? Als je het gevoel hebt dat je constant achter de feiten aanloopt en de organisatie van je huishouden maar niet op de rit krijgt, is het goed om een professional organizer in te schakelen.

Organisewise biedt een combinatie coaching, advies en hands-on hulp bij:

Een opgeruimd en logisch ingedeeld huis, waarbij we kritisch door je spullen gaan en jij bepaalt wat er weg mag.

Een overzichtelijk systeem voor de thuis-administratie, op een manier dat je het daarna zelf makkelijk kunt bijhouden. Het is natuurlijk ook mogelijk om de administratie maandelijks door mij te laten bijwerken.

Organisatie van en hulp bij verhuizing. Samen bekijken we wat mee gaat en wat weg kan. Het is fijn om hier ruim van tevoren mee te beginnen, want uitzoeken kost veel tijd. We pakken de spullen in die meegaan en maken je oude huis schoon. In het nieuwe huis beginnen we met schoonmaken en vervolgens geven we alle spullen hun nieuwe, logische plek. Deze hulp is ook bijzonder handig als je kleiner gaat wonen en sowieso niet al je spullen kunt meenemen.

Een quickscan. Soms zoek je geen hulp om samen mee op te ruimen, maar wil je alleen even op het juiste spoor gezet worden, om daarna weer zelf aan de slag te gaan met het opruimen en wegdoen van spullen. Ik kom een uur lang kijken thuis of op de werkplek en adviseer je over de knelpunten die jij ervaart.

Een huishouden op rolletjes. Samen stellen we een schema op, waarmee je op een efficiƫnte manier alle huishoudelijke klussen kunt doen. Zo nodig, pakken we een klus samen aan. Daarbij kan ik handige tips geven.

De praktische afwikkeling na een overlijden. Van de afhandeling van de administratie tot het leegmaken van de woning en het vinden van een goede bestemming voor de inboedel. Uiteraard gebeurt dit alles in goed overleg.

Specialisatie
Begeleiding.

Organisewise - orde in huis en administratie  Zelfstandig bureau
Organisewise - orde in huis en administratie  Zorgverlener van de week, in week 35 (2014)

Opleiding & ervaring
Professional organizer, office manager, management assistent.

 
pagina terug

 

Contact:

OrganiseWise

06-41626982
www.organisewise.nl


3571 KT
Utrecht

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland