uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: P-reizen

P-reizen

Heerhugowaard, Noord-holland    (waar ligt Heerhugowaard?)

4517 keer bekeken

Algemene informatie
P-reizen is een nieuwe organisatie die mensen met een beperking in staat stelt om zelf op vakantie te gaan met een professionele begeleid(st)er die van vele markten thuis is.

Kijk voor meer informatie op www.p-reizen.nl en schroom niet om contact met me op te nemen als u geïnteresseerd bent om met P-reizen op pad te gaan.

Specialisatie
Begeleiding, Verpleging, Persoonlijke verzorging, Huishoudelijke verzorging.

P-reizen  Zelfstandig bureau (Kvk nummer: 37159477)
P-reizen  Zorgverlener van de week, in week 01 (2013)

Opleiding & ervaring
Peter Rietveld is de initiatiefnemer van P-reizen.

Hij is opgegroeid in Heerhugowaard waar hij zijn diploma Z-verpleegkundige haalde in “Reigersdaal”, centrum voor verstandelijk gehandicapten en aansluitend het diploma B-verpleegkundige in psychiatrisch ziekenhuis “Duin en Bosch” te Castricum. Op 10 juli 1996 is Peter ingeschreven in de BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg) registratie onder nummer 89018494130. Ruim tien jaar bleef hij werkzaam in diverse ziekenhuizen, centra´s en instellingen in Noord Holland.

Vanaf 1982 was hij altijd wel ergens in de wereld op reis, waarvan de laatste 15 jaar voor “Artsen zonder Grenzen”. Voor deze organisatie werkte hij als verpleegkundige, later als "allround" logistiek medewerker en uiteindelijk in verschillende coördinerende functies. Dit reizen gedurende 28 jaar bracht hem in 65 landen en hij spreekt nu 8 talen.

Sinds 2007 woont hij weer in Heerhugowaard en heeft besloten om met de bovengenoemde kennis, werk- en levenservaring een leuke, nieuwe en vooral nuttige uitdaging aan te gaan met P-reizen.


 
pagina terug

 

Contact:

P-reizen

0725710124
www.p-reizen.nl

Grotmolen 7, Heerhugowaard
1703TA
Heerhugowaard

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland