uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Paardrijden met een pgb

Paardrijden met een pgb

Eindhoven, Noord-brabant    (waar ligt Eindhoven?)

22293 keer bekeken

Algemene informatie
Als leerkracht in het basisonderwijs en als moeder van vier kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk individuele aandacht, instructie, rust en ontspanning voor kinderen is, voor alle kinderen!

Aangezien juist kinderen met een speciale behoefte meer tijd nodig hebben om dingen te leren en te ontspannen heb ik besloten mijn hobby en kennis te delen. Mijn pony (appaloosa 1.40m) is zeer geschikt om kinderen te leren omgaan met zichzelf. Ook het verzorgen, poetsen en eventueel wandelen in de natuur werkt therapeutisch zodat uw kind er veel voordeel van heeft. Samen met de bom-proof border-collie is er veel te beleven in en om de Genneper Parken en de bossen van Waalre waar de pony vlakbij gestald is!

Dit pipi-langkous-paard is zeer geschikt om tot ontspanning te komen. Ze reageert op je stem en is dus makkelijk te corrigeren of te stoppen.

Uw kind kan vanuit het PGB begeleiding volgen. Mijn man is werkzaam in de kinder- en jeugdpsychiatrie en ik ben als leerkracht en moeder gewend om met allerlei kinderen om te gaan. Ik stem mijn houding en benadering af op het individuele kind en zijn/haar wensen.

Vooral voor jong-volwassenen en adolescenten is er beperkt aanbod van hulp, juist op deze groep mensen richt ik mij, want juist voor hen is het belangrijk midden in de maatschappij te blijven staan!!! Dus ben je tussen 15 en 20 jaar, neem contact met me op en we gaan samen op zoek naar jouw benodigde hulp!

Lijkt het u wat? Neem dan vrijblijvend contact op (mail of telefoon).

Buitenritten, les aan de lange lijn, knuffelen met de pony of hond, gewoon poetsen of wandelen....weekendopvang, gewoon meedraaien in ons gezellige gezin, alles is mogelijk in overleg. Er is beperkt plaats voor de weekendopvang en voor (privé-paardrij-) begeleiding ...

Individuele begeleiding vanuit PBG en groepsbegeleiding (max. 6 kinderen); tarief afhankelijk van hulpvraag, gemiddeld tussen € 40,- en € 60,- per kind per uur.
www.pgbeter.nl
KvK 17198071

Specialisatie
Verblijf, Begeleiding, Persoonlijke verzorging.

Paardrijden met een pgb  Zelfstandig bureau (Kvk nummer: 17198071)
Paardrijden met een pgb  Zorgverlener van de week, in week 46 (2008)

Opleiding & ervaring
HBO-pabo
ORUN Instructeur niveau 2

Prijs en beschikbaarheids informatie
woensdagmiddag-woensdagavond
zaterdagmiddag
zondagochtend-zondagmiddag

 
pagina terug

 

Contact:

PGBeter

06-50579513
www.pgbeter.nl


5644tg
Eindhoven

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland