uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Persoonlijk begeleiding en logeeropvang

Persoonlijk begeleiding en logeeropvang

's-Gravenhage, Zuid-holland    (waar ligt 's-Gravenhage?)

2961 keer bekeken

Algemene informatie
Goededag,

Mijn naam is Charissa van der Wal, ben 23 jaar oud en woon in Den Haag. Sinds 2012 ben ik afgestudeerd voor mijn opleiding MBO Maatschappelijke Zorg niveau 4 richting gehandicaptenzorg.

Sindsdien ben ik werkzaam geweest als flexmedewerker bij stichting Middin, waardoor ik naast een aantal vaste locaties ook op veel wisselende locaties heb gewerkt. Hierdoor heb ik in een korte tijd al veel ervaring met verschillende doelgroepen opgedaan.

Sinds 2013 ben ik naast mijn flexwerk, mij ook gaan richten op de individuele begeleiding en verzorging. Dit omdat ik het erg leuk vind om net dat kleine beetje extra aandacht te kunnen geven.

Ik doe mijn werk met heel veel passie en plezier. Werk graag met een beetje humor en sta positief in het leven. Een echte doorzetter die niet voor één gat te vangen is. Zo omschrijven mijn vrienden en collega's mij.

In samenwerking met 't pippihuis in Rijswijk bieden we naast dagopvang nu ook logeeropvang in een huiselijke sfeer. Het voordeel is dat we met twee begeleiders werken, met allebei al redelijk wat ervaring.

Uiteraard licht ik het allemaal graag toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Charissa van der Wal

Specialisatie
Persoonlijke verzorging, Begeleiding, Verblijf.

Persoonlijk begeleiding en logeeropvang  Particulier

Opleiding & ervaring
Zie advertentie

Prijs en beschikbaarheids informatie
Uurtarief in Overleg.
Ik ben momenteel nog flexibel inzetbaar maar mocht u vaste dagen willen is dit ook geen enkel probleem. Als u contact met mij opneemt dan bespreken we de mogelijkheiden

 
pagina terug

 

Contact:

C. van der Wal2551
's-Gravenhage

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland