uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Pgb hulp bij u of mij thuis

Pgb hulp bij u of mij thuis

Renswoude, Utrecht    (waar ligt Renswoude?)

6381 keer bekeken

Algemene informatie
Hallo,

Mijn naam is Nanja Verkerk, momenteel woon ik nog in Renswoude bij mijn ouders, maar in mei 2011 hoop ik te trouwen en in Scherpenzeel te gaan wonen.

Op dit moment ben ik mijn opleiding Maatschappelijke Zorg (voormalig SPW, alleen mét verpleeg technische handelingen) nigveau 4.

Ik ben op zoek naar een baan vanaf begin februari. Mijn wens is om kinderen met een beperking te ondersteunen, en hun ouders te ontlasten. De eerste maanden kan ik nog geen kinderen bij mij thuis, maar zodra het in mei af is wel. We hebben dan ook een kamertje beneden met een hoog-laag bed en douche!

Zoekt u nog hulp voor uw kinderen? Voorlopig bij u in thuis, en vanaf juli met de mogelijkheid om misschien uit te breiden naar logeer of weekend opvang of andere opvang bij ons in huis. Dan hoor ik graag van u!

Ik vind het leuk om activiteiten te ondernemen met kinderen, zoals zwemmen, uitjes, koken, bakken, wandelen, fietsen etc. Maar ook van de dagelijkse verplichtingen maak ik een gezellig contact moment.

Ik werk nu al 3 in de zorg:
- via pgb: ondersteuning bij 2 meiden
- KDC De Ster in Vleuten (2008-2009)
- De Ontmoeting Veenendaal (2009-2011)

Ik heb ervaring met het geven van sonde voeding, katheteriseren en spoelen.

Specialisatie
Persoonlijke verzorging, Begeleiding, Rentegratie, Verblijf.

Pgb hulp bij u of mij thuis  Particulier
Pgb hulp bij u of mij thuis  Zorgverlener van de week, in week 47 (2010)

 
pagina terug

 

Contact:

Nanja Verkerk3927CR
Renswoude

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland