uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Plushome begeleid zelfstandig wonen

Plushome begeleid zelfstandig wonen

Arnhem, Gelderland    (waar ligt Arnhem?)

1053 keer bekeken

Algemene informatie
Plushome staat voor het begeleiden van mensen naar een zelfstandig en vervuld leven. Ons team is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met psychische problematiek en/of een verstandelijke beperking.
Om in aanmerking te komen voor begeleiding is een geldige indicatie nodig. Deze indicatie is geeft recht op begeleiding vanuit de WMO of vanuit de WLZ. Ook mensen met een hoge begeleidingsvraag, die niet in een instelling terecht kunnen of willen, worden door Plushome begeleid. Er wordt ook ondersteuning aan ouders gegeven die hulp nodig hebben bij het opvoeden van hun kind. Het kan hierbij gaan om kinderen met een psychiatrische diagnose, maar ook als ouders een psychiatrische diagnose hebben en daardoor behoefte aan ondersteuning en woonbegeleiding.

Naast begeleiding in het dagelijks leven, biedt Plushome ook behandeling. Deze behandeling richt zich op verschillende probleemgebieden.

Ook ondersteunen we mensen bij het activeren naar werk. We hebben een programma ontworpen wat aansluit op het participatieniveau van onze cliënten.

De begeleiding richt zich op het kunnen uitvoeren van de dagelijkse levensverrichtingen, het structureren van het persoonlijk leven en het voeren van de eigen regie:

* hulp bij het vinden van geschikte woonruimte;
* op orde brengen van financiën;
* contact leggen met instanties;
* schuldhulpverlening;
* aanbrengen van goede dagstructuur;
* vinden van werk/dagbesteding/school;
* structuur aanbrengen in de huishoudelijke taken;
* psychosociale ondersteuning.

Specialisatie
Begeleiding, Behandeling, Verblijf.

 
pagina terug

 

Contact:

Plushome

0267676292
www.plushome.nl

Rietgrachtstraat 121
6828 KC
Arnhem

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland