uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Rutten care en consultancy

Rutten care en consultancy

Thorn, Limburg    (waar ligt Thorn?)

7343 keer bekeken

Algemene informatie
Rutten Care & Consultancy biedt ondersteuning aan mensen met een (aanverwant) autisme spectrum stoornis (ASS) met daarin alle omgevingsfactoren megenomen.

Specialisatie
Begeleiding.

Rutten care en consultancy  Zelfstandig bureau (Kvk nummer: 14109698)

Opleiding & ervaring
Mijn naam is Suzan Rutten, tevens oprichter van Rutten Care & Consultancy. Ik ben gediplomeerd Z-verpleegkundige (BIG gerigistreerd). In juni 2010 afgestudeerd aan de Hoger Juridisch (sociaal juridisch)opleiding te Sittard.
Begonnen ben ik op het MDGO-AW waarna ik doorgestroomd ben naar de interne Z-opleiding te Heel. Gefunctioneerd heb ik als groepsbegeleider, groepshoofd en teamleider. Alle functies wel met betrekking tot autisme. Tussentijds cursussen en congressen gevolgd over communicatie, autisme en verslavingsproblematieken.
Op 15 januari 2009 voor mezelf begonnen om mijn droom te verwezenlijken.
Een aanvulling in mijn vak is er gekomen op 11 december 2010. Ik heb de MatriXmethode geleerd van Ingrid Stoop te Apeldoorn en met succes afgesloten waardoor ik mijn nu gecertificeerd MatriXcoach mag noemen. Meer informatie hierover vind u op mijn website.

Prijs en beschikbaarheids informatie
Tarief in overleg

 
pagina terug

 

Contact:

Rutten Care & Consultancy

0615293245
www.ruttencc.nl


6017 AV
Thorn

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland