uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Senzia - maatschappelijke dienstverlening

Senzia - maatschappelijke dienstverlening

Maastricht, Limburg    (waar ligt Maastricht?)

1017 keer bekeken

Algemene informatie
Beste Meneer/ Mevrouw,

Mijn naam is Niels van Kooij en ik ben actief als begeleider in Maastricht. Ik bied mijn diensten aan vanuit de visie dat iedereen individu recht heeft om volwaardig deel te nemen in de samenleving, ook wanneer men belemmerd wordt door psychische problematiek, een zwakke fysieke gezondheid of ouderdom.

Verder ik ben iemand die graag ondersteuning bied aan anderen. Bovendien ben ik handig in de omgang met financiën en ben ik iemand waar men van op aan kan. Tevens ben ik onafhankelijk van aard, heb ik een groot doorzettingsvermogen, ben ik stressbestendig, heb ik een groot empathisch vermogen en ben ik flexibel in mijn uren. Ik bied Zorg in Natura aan via Stichting Thuiszorg Groot limburg en werk op PGB Basis.

Indien mijn verhaal u aanspreekt en u gebruik wilt maken van mijn dienstverlening, dan hoor ik dat graag van u.

Met vriendelijke groet,
Niels van Kooij

Specialisatie
Begeleiding.

Senzia - maatschappelijke dienstverlening  Particulier

Opleiding & ervaring
Door middel van de HBO-studie ‘Social Work’ heb ik me ontwikkeld op het gebied van interpersoonlijke vaardigheden, het vermogen om gedrag te analyseren en om keuzes te maken binnen ethische dilemma’s. Tevens heb ik kennis opgedaan over van psychiatrische ziektebeelden.
Via de Master studie ‘Comparative European Social Studies’ heb ik geleerd om sociaal beleid en sociale fenomenen vanuit een hoger abstractieniveau te aanschouwen en te beschrijven. Autonomie en zelfsturing waren essentiële elementen binnen dit traject.

Prijs en beschikbaarheids informatie
Afhankelijk van de gemeente tussen de 30 - 60 euro per uur.

 
pagina terug

 

Contact:

Niels van Kooij

0617170202
http://www.thuiszorggrootlimburg.nl/werken-bij/hoi-ik-ben-niels-lees-hier-hoe-ik-zzper-werd


6222XS
Maastricht

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland