uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Stichting gespecialiseerde logeeropvang

Stichting gespecialiseerde logeeropvang

Collendoorn, Overijssel    (waar ligt Collendoorn?)

9292 keer bekeken

Algemene informatie
Prinshuizen is een organisatie die speciaal is opgericht door ouders en jongeren die juiste en passende GGZ zorg zoeken op hun eigen verzoek en hun wens! Jongeren die zorg willen mijden maar wel nodig zijn zijn hier welkom. Jongeren die (negatieve) ervaringen hebben uit hun verleden(bv opnames,ambulante zorg,instellingen). Prinshuizen is een geschikte 24 uurs woning-boerderij voor deze jongeren en bied ook doorlopende zorg bij zelfstandig willen gaan wonen. De drempel is bewust heel laag, zorg en mogelijkheden worden samen besproken zodat het wenselijk is voor beide partijen. De jongere bepaalt zelf of hij gebruik maakt van de mogelijkheden binnen stichting Prinshuizen. Het is mogelijk vanaf 15 jaar en ouder al te komen wonen, de jongeren in huidige opvang zijn meestal 19 jaar en ouder. Zorg,toezicht,praten-begeleiden,afspraken,hulp bij budget-administratie,schuldenregeling zijn oa de mogelijkheden binnen deze 24 uurs opvang. Ook timeout verblijf 24 uur wonen is mogelijk als er crisis-nood ontstaat.
Prinshuizen heeft een criteria lijst waar aan voldaan moet worden om te kunnen verblijven. We werken met een eigen kwaliteitssysteem voor veiligheid en controle zorg en hebben een eigen unieke formule ontwikkeld die speciaal is afgestemd op GGZ jongeren Prinshuizen. We werken bewust zeer kleinschalig en hebben plaats voor 4 jongeren in de 24 uurs woning.

Specialisatie
Verblijf, Re´ntegratie, Begeleiding, Persoonlijke verzorging, Huishoudelijke verzorging.

Stichting gespecialiseerde logeeropvang  Stichting (Kvk nummer: 50865382)

Opleiding & ervaring
Personeel is zeer ervaren en gediplomeerd. Prinshuizen werkt met gezinshuiswerkers. Mensen die echt hart hebben voor deze jongeren die vaak (te) veel hebben meegemaakt en niet overal meer welkom zijn! De gezinshuiswerkers zijn een heel kleine team vaste mensen met daarin een vaste gezinshuis'moeder' die meedraait als spil in het geheel! Altijd iemand aanwezig,toezichtzorg,iemand waar je mee kan praten,iemand die ziet als het minder met je gaat,iemand die ervoor zorgt samen met jou dat het goed mag gaan en je op het juiste pad blijft lopen. Samen doorloop je de 'gaten en holen' in de weg maar het gaat erom dat je mag fijn en rustig wonen,leven en genieten zoals ieder ander!

Prijs en beschikbaarheids informatie
De stichting kan betaald worden vanuit een GGZ(ZZP)indicatie van het CIZ. Prinshuizen kan helpen bij een CIZ aanvraag.

 
pagina terug

 

Contact:

Stichting Prinshuizen

0620301044

collendoornerdijk 14 Collendoorn
7798cj
Collendoorn

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland