uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Stichting inzet voor zorg

Stichting inzet voor zorg

Kloetinge, Zeeland    (waar ligt Kloetinge?)

5699 keer bekeken

Algemene informatie
Stichting Inzet Voor Zorg biedt dienstverlening aan cliënten met een Autisme Spectrum Stoornis en/of gedragsproblematiek. Ervarend leren staat centraal.
Missie
TROTS

T = Toekomstgericht
R = Realistisch
O = Open
T = Toegankelijk
S = Samen
Beschrijving
Stichting Inzet Voor Zorg biedt dienstverlening aan cliënten met een Autisme Spectrum Stoornis en/of gedragsproblematiek. Inzet Voor Zorg biedt ambulante dienstverlening, groepsbegeleiding en vrijetijdsbesteding. Begeleiding wordt geboden vanuit het \'ervarend leren\' concept.

Ervarend leren is door ervaringen leren omgaan met jezelf, je eigen mogelijkheden, met anderen en met moeilijke situaties. In het ervaringsleren wordt intensief gebruik gemaakt van sportieve en praktische activiteiten, zowel individueel als in groepsverband.

Inzet Voor Zorg heeft een breed netwerk. Middels de stichting willen we een verbindende schakel zijn tussen de client, zorgaanbieder, ZZP\'ers, verwijzers en instelling. Dit met als doel de zorg transparant te maken en duidelijk voor cliënten.

Inzet Voor Zorg ondersteunt tevens bij (her) indicatie, WMO / AWBZ / PGB

Specialisatie
Verblijf, Begeleiding.

Stichting inzet voor zorg  Stichting

 
pagina terug

 

Contact:

Stichting inzet voor zorg

06*42257571 / 06*42257576
www.stichtinginzetvoorzorg.nl


4481PM
Kloetinge

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland